Celeb / Híresség

Kelemen Anna: Soha nem mondtam olyat, hogy nem szeretnék családot

Sokszor érzi magát magányosnak.

 

 

 

Kelemen Anna a párkereséssel kapcsolatban nyilatkozott a Fókusznak, a riportban elmondta: a maximumot hozza ki mostani életformájából, de sokszor érzi magányosnak magát közben.

Használom az embereket, és engem is használnak. Azok a fajta viszonyaim, amik vannak most, messze nem mély bizalmon és szereteten alapulnak, hanem testiségen alapuló kapcsolatok

– fogalmazott a celeb, aki még nem mondott le a házasságról és a családról sem.

Magam is megdöbbenve olvastam azt, hogy lemondtam mindenféle családalapításról, gyerekről. Konkrétan idéztek. Soha nem mondtam olyat, hogy nem szeretnék családot, együtt élni házasságban, vagy akár gyereket. Ilyen nem történt.

Az utóbbi években sokat dolgozott magán. Nem titkolja, hogy jár pszichológushoz, a terápián az önbizalmát, önbecsülését fejlesztik. „Azt gondolom, hogyha én elérek egy szintet, akkor magamtól fogok olyan emberekkel találkozni, vagy egy olyan férfivel, aki szintén nyitott a változásra” – mondta el Kelemen Anna.

Ha magamra tekintek, érzem magam annyira szerencsésnek, erősnek és tudatosnak, hogy azért nekem még benne van az, hogy eljutok oda, hogy érdemes leszek egy érző férfi figyelmére, aki ki meri mutatni a gyengeségeit, tisztában van magával, szóval nem egy ilyen jampi jani.

forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?