Celeb / Híresség

Laky Zsuzsi kedvese üzent az anyát brutálisan összeverő férfinak: ha van mersze, ellene álljon ki

A történet, amivel egy hatgyermekes édesanya, Orosz Bernadett állt elő nemrégiben a közösségi oldalán, rengeteg embert sokkolt. A volt párja ugyanis szinte a felismerhetetlenségig összeverte őt, erről pedig felkavaró fotók is tanúskodnak.

 

 

 

 

 




 

Laky Zsuzsi kedvese, Dietz Gusztáv, aki nem mellesleg kiváló harcos maga is, a bántalmazás kapcsán azt mondta: ha a férfinek újra verekedni támad kedve, legközelebb inkább vele tegye.

Durva kapcsolati erőszak áldozatául esett az a hatgyermekes miskolci édesanya, aki a közösségi oldalán osztotta meg, mennyire bántalmazta őt a volt párja. Orosz Bernadett élete csak egy hajszálon múlt, miután féltékenységből felindulva exe kis híján agyonverte őt: eltörte az orrát, kitépte a haját, az arcát és a testét is összezúzta; az erről készült döbbenetes képek óriási felháborodást keltettek az interneten. Orosz Bernadett – akinek az állapota rosszabbodott, ezért ismét kórházba került – története az egykori ketrecharcos bajnokhoz, Dietz Gusztávhoz is eljutott, aki a párjával megnyerte A legbátrabb páros című műsort.

Az ismert sportoló nagyon felháborodott az incidens miatt, s a véleményét nem is rejtette véka alá.

 

 

 

 

 

„Ha verekedhetnéke volna még, én nagyon szívesen felajánlkozom! Csak a tb-kártyáját semmi estre se hagyja otthon! Gyanítom, egy hangosat sem merne köhinteni a teremben ez a nyomorult, pedig mit nem adnék azért, ha egy kicsit megfoghatnám…” – írta Dietz Gusztáv az egyik cikkhez, ami Orosz Bernadett történetéről szólt, szavait a Ripost idézte.

Dietz Gusztáv aztán Ripostnak is elmondta, hogy amit írt, komolyan is gondolta.

– Igen, abszolút értelmezhető ez úgy, hogy ledobtam elé a kesztyűt, bár biztos vagyok benne, hogy egy sportszerű küzdelemre zsigerből nemet mond ez az emberszerű képződmény. Egy ilyen alak apróra összehúzza magát, ha férfival találja magát szemben. Egyszerűen ilyen a természete… Mindenesetre az ajánlatom áll! Ha megkeres, bármikor elviszem az edzőterembe és megmutathatja. mire képes, ha nem egy nő áll vele szemben! – szögezte le az egykori ketrecharcos bajnok.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?