Celeb / Híresség

Győzike polgárpukkasztó képet küldött az irigyeinek, ettől elcsendesednek a kritizálók

Az ország egyik legsikeresebb előadóművésze, Győzike eddig nem igazán a kigyúrt testéről volt híres, de úgy tűnik ezeknek az időknek vége.

 

 

 

Gáspár Győzőt az ország a ’90-es években ismerhette meg. A nagy sikerű, Romantic nevű formáció alapítója volt. Jó érzékkel ötvözték a roma dallamokat a modern popzene hangzásával, némi latin zenei világ belecsempészésével – és persze a két ragyogó hangú énekesnő, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi tehetségse is hozzájárult a csapat sikeréhez.

A zenakar tagjai közül azonban Győzike lett a leghíresebb, a formáció feloszlása után is a képernyőkön maradt. Az egykori nagysikerű, családja életét bemutató sorozat magyar médiatörténeti mérföldkőnek számít. Bár megosztó személyiség, médiasikerei megkérdőjelezhetetlenek. 

A nógrádi előadóművész élete szinte folyton a nagyközönség előtt zajlott, így az évek alatt tanúi lehettünk átalakulásának. Győzike teljesítményét nehezen lehet egy legyintéssel elintézni – hosszú, kitartó munkával 62 kilogramm feleslegtől szabadult meg az évek során. Legújabb Instagram-posztjában olyan felsőtestet villantott, amire minden bizonnyal rengeteg férfi lehet irigy.


Győzike látványos átalakulása azonban korántsem minden kommentelőnek nyerte el a feltétel nélküli elismerését. Egyes hozzászólok véleménye szerint nem csak a diéta és az edzés, hanem a modern orvostudomány módszerei is nagy szerepet játszották az impresszív átalakulásban.

A beinduló pletkyáknak táptalajt adott, hogy Győzike felesége, Gáspár Bea korábban bevallottan gyomorszűkítő műtéten esett át.  A gyomorszűkítő műtéttel és zsírleszívással valóban megszabadulhatunk a ránk rakódott plusz kilóktól, a fogyókúránál kétségkívűl gyorsabb megoldás – ám széles vállakat és kipattintott oldalsó izmokat nem tud csinálni. Ehhez bizony modern tudomány ide vagy oda, még mindig a konditeremben kell súlyokkal izzadnunk.

Győzike pedig nem csak látványosan lefogyott, de olyan V-alakú felsőtestet villantott, hogy első ránézésre nem voltunk benne biztosak, hogy esetleg nem-e a magyar 400 méteres férfi gyorsúszó-váltócsapat egyik tagját látjuk a közzétett képeken.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?