Celeb / Híresség

VV Kriszti sírógörcsöt kapott: „Nem tudtam úgy belenézni a tükörbe, hogy ne azt lássam, fúj, de csúnya vagyok” – videó

VV Kriszti a ValóVilág 11. évadának megnyerése után a villabeli kapcsolatairól nyilatkozott, később pedig el is tört nála a mécses, ugyanis kiderült: sokáig nem tudta elfogadni önmagát. Ezenkívül a hullámzó viszonyáról is beszélt az édesanyjával kapcsolatban.

 

 

 

VV Kriszti már lassan egy hete, hogy milliomosnak mondhatja magát, hiszen 103 nap villalét után ő nyerte meg a ValóVilág 11. szériáját. A 36 millió forinttal gazdagodó lánynak a valóságshow előtt rengeteget kellett nélkülöznie. Elmondása szerint volt, amikor egy a lépcsőházban hagyott tonhalkonzerv volt az ebédje, ezért a nyeremény nagyon jól jött neki.

A győztes most visszanézett pár adásrészletet, és VV Barna kijelentésére is reagált, miszerint ő lett volna a világ legcsodálatosabb embere, ha a villában Krisztivel alkotott volna egy párt bent.

Süket duma… Csak mondott szép dolgokat, de nem szabad ám a szavaknak hinni! Nekem ő nem az esetem, kedvelem nagyon mint embert, de semmi nincs köztünk és nem is lesz. Kezdjük ott, hogy harminc plusztól kezdődnek nálam a férfiak…– jelentette ki határozottan. Ezután VV Melina kritizálását is bevágták neki, mivel a lány egy hatalmas manipulátornak tartotta Krisztit.

Legszívesebben fognám, és szétverném ezt a tévét!– fakadt ki a szőkeség sírva, aki nem sejtette, hogy ennyire elburjánzott a helyzet közöttük, de mostantól elhatározta, hogy nem fog vele beszélni.

A villalét alatt sok mindenre rájött magával kapcsolatban, többek között arra, hogy higgyen és bízzon magában és abban, hogy ő is jó tud lenni. Korábban akármennyire igyekezett, nem tudta elfogadni magát.

„Valahogy nem tudtam, úgy belenézni a tükörbe, hogy ne azt lássam, fúj, de csúnya vagyok! Nem vagyok elégedett, hülyeségeket csinálok folyamatosan… Azért is jöttem be a villába, hogy bizonyítsak a szüleimnek, legfőképp édesanyámnak, aki felnevelt és minden napját végigszenvedte velem” – taglalta az RTL-nek könnyek között Kriszti, aki 19 évesen elköltözött otthonról. Bár a kapcsolatuk bizonytalan volt ezután is, a villalakó azt akarta elérni a győzelmével, hogy lássa az édesanyja, hogy valamit jól csinált és közösen érték el ezt a sikert.

Azt akartam, hogy tudja, hogy ő jó és legyen büszke! Megcsináltam, anya, látod? Megcsináltam!– kiáltotta a kamerába.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?