Celeb / Híresség

Irány a suli! Rászorulókon segít Gáspár Zsolti

A műsorvezetőnek szívügye segíteni a hátrányos helyzetűeken.

 

 

 

Gáspár Zsolt köztudottan bőkezű és adakozószellemű, most az iskolakezdésre készülve sem felejtett el gondolni a rászoruló gyerekekre.

A szerdai Mokkában a Farm VIP műsorvezetője megmutatta azt a teherautót, amellyel körbejárják az országot, de a raktér rejtelmeibe is bepillantást engedett. Ötezer darab iskolatáskát fognak szétosztani, lányoknak és fiúknak is eltérő stílusút, valamint ceruzákkal és faragóval is meg szeretnék tölteni a batyut.

Nógrádtól Zala megyéig, Veszprémtől Nyíregyházáig számtalan helyre ellátogatnak, de különösképpen a kistelepüléseket veszik célba, ahol több olyan hátrányos helyzetű család él, amelyeken Zsoltinak szívügye, hogy segítsen.

Édesapjával és több rokonnal együtt vágtak bele a nemes kezdeményezésbe, amely mellé különböző szponzorok és ügyvédi irodák is odaálltak, valamint a TV2 is lelkes támogatója az ügynek.

A család tervei között szerepel egy Magyarországon egyedülálló ingyenes mosoda létrehozása november körül Nógrádmegyeren, amelyet a rászoruló családok vehetnének igénybe egy héten két nap.

Tíz falut szeretnénk most megcélozni

– részletezte Zsolti, aki egy amerikai „jótevőjüktől” tíz mosógépet is be tudott szerezni percek alatt, a mosóport pedig majd egy budapesti cég biztosítja.

forrás: tenyek.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?