Celeb / Híresség

Fábry Sándor nem köntörfalazott: „Orbánt kedvelem, Gyurcsányt meg utálom, mint a sz*rt”

Fábry Sándor kendőzetlen őszinteséggel tálalt ki arról, hogy mit gondol Orbán Viktorról és Gyurcsány Ferencről.

 

 

 

Fábry Sándor ez elmúlt években nyíltan vállalta, hogy a Fidesszel és Orbán Viktorral szimpatizál. A miniszterelnök évértékelő beszédein is gyakran feltűnik a humorista, így nem csoda, hogy az ideit sem hagyta ki. Ezúttal Veiszer Alinda beszélgetős műsorában boncolgatott néhány kényesebb témát, többek között arra is kitért, hogy mi miatt van kevesebb politika az új műsoraiban.

Először egy egyszerű válasszal szerette volna rövidre zárni a kérdést, sőt, kétszer majdnem ott is hagyta az egész beszélgetést. Végül kimondta: úgy gondolja, az is a szabadság része, hogy nem kritizálja annyira Orbánt, mint egykor Gyurcsány Ferencet.

Orbánt kedvelem, a Gyurcsányt meg utálom, mint a szart– bökte ki Fábry.

Ezután kiemelte: nem arról van szó, hogy nem tudná, mik a NER visszásságai, mivel szerinte még jobban is látja ezeket, mint mások. Mindössze annyi áll a dolog hátterében, hogy szeretne örülni annak, hogy „végre olyasmi van, ami mégiscsak közelebb áll hozzá, mint a kommunisták és utódaik”

Bár korábban kiadták a könyvét és fellépett a Soros Alapítvány rendezvényein, mostanra már nem szimpatizál velük, és azt is elárulta, hogy az SZDSZ-MSZP koalíció miatt fordult el ettől a körtől.

„Hirdettek egy nagyon komoly antikommunista programot, erre a választások után pár héttel összefeküdtek a saját gyilkosaikkal. Tessék azt megérteni, hogy én ezt nem fogadom el” – hangsúlyozta ki, majd a rendszerváltás utáni magyar politika legaljasabb, legkártékonyabb politikai formációjának nevezte a kommunistákkal való összeállás és a kommunisták szalonképessé tétele miatt az SZDSZ-t. – írja a Telex.

2011 óta megy a Fábry című saját műsora a köztévén, és úgy gondolja, hogy megvan benne a szabadság, mert tulajdonképpen azt csinál, amit akar. Ennek ellenére volt már olyan, hogy a megrendelő – azaz a közmédia – húzta a száját valami miatt, olyankor pedig mást hívott meg vendégként a műsorába.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?