Belföld

Elárulta VV Melina, milyen a kapcsolata villabeli szerelmével a ValóVilág után

Az idei széria ezüstérmese bevallotta: más hangvételű volt a villán kívüli első beszélgetésük, mint várta.

 

 

 

Vasárnap véget ért a ValóVilág 11. évada, amelyet VV Kriszti nyert meg. A második VV Melina lett, aki két párbajon is győzedelmeskedett, ráadásul az egyik a műsor történetének első hármas párbaja volt, mégsem őt szavazták meg a nézők győztesnek. A lány nem is titkolta, hogy nagyon csalódott az eredmény miatt.

A döntő után az Instagram-követői kérdéseire válaszolva azt is elárulta, milyen a kapcsolata most VV Danival, akivel a villában összemelegedtek. Ám miután a srác kiesett, Melina félreérthető szituációkba keveredett a nőcsábász VV Barnával, Daninak pedig ez akkora csalódás volt, hogy videóüzenetben szakított a lánnyal még a játék alatt. Melina sokat kesergett emiatt, de remélte, hogy később meg tudják beszélni a dolgaikat. Most az Insta-sztorijából kiderült, hogy ez valószínűleg nem fog megtörténni. Arra a kérdésre ugyanis, hogy kivel szeretné tartani a kapcsolatot a villán kívül, ezt válaszolta:

Senkivel. A fináléban és a BeleValóban mutatott viselkedése a villalakóknak biztosított erről. Danival szerettem volna nagyon, de vele se fogom valószínűleg.

Egy másik kérdésre pedig ezt válaszolta:

„Láttam videókat, stb. Illetve se a párbaj után, se a BeleValóVilágban és utána se köszönt. Majd kicsit más hangvételű volt az első beszélgetésünk, ahova nem ő jött oda, hanem odahívták.”

Ezek alapján úgy tűnik, már Melina sem nyitott arra, hogy tisztázzák Danival a történteket.

Ebben a videóban pedig nézői kommentekre reagált a VV11 ezüstérmese:

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?