Belföld

A kiesett VV Lissza elárulta, mihez kezd a ValóVilág után – videó

A péntek esti Párbajban VV Lissza maradt alul VV Ricóval szemben, így neki kellett elhagynia a villát és búcsúznia a főnyereménytől. Elmesélte, hogy mihez kezd a játék után, valamint VV Márióval való kapcsolatáról is lerántotta a leplet.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk beszámolt, Rico meggyőző fölénnyel, a szavazatok 64 százalékát begyűjtve nyerte meg az összecsapást, és térhetett vissza egyedüli fiúként Krisztihez, Melinához és Renihez.

VV Lissza 104 napot töltött a luxusbörtönben, és egyáltalán nincs elkeseredve, amiért számára ért véget a megmérettetés. Igaz, sajnálja, hogy nem küzdhet tovább a 36 milliós fődíjért, azonban rengeteg élménnyel, szerelemmel és nem utolsósorban emlékkel lett gazdagabb.

VV Danihoz hasonlóan őt is érdekli a média világa, így amennyiben lehetőség adódik rá, szívesen kipróbálná magát ezen a területen.

– Szeretnék elhelyezkedni a későbbiekben a médiában, vagy akár másik műsorban szerepelni. Ezenkívül pedig a DJ-karrieremet is szeretném kamatoztatni – árulta el.

VV Márióval eléggé viharos volt bent a kapcsolata, ugyanis rengeteget veszekedtek, és eleinte csak érdekből voltak együtt, ennek ellenére egymásban találták meg a nagy őt.

– A szilveszteri buli volt az a pont, mikor leültünk beszélgetni, és bevallottuk a másiknak, hogy elkezdtünk egymás iránt valamit érezni. Onnantól kezdve ez napról-napra csak erősödött – emlékezett vissza.

Az RTL által közzétett videóból kiderül, hogy a szőkeség VV Krisztit támogatja, és azt szeretné, ha ő vinné el a főnyereményt, hiszen az Éjjel-Nappal Budapest sztárja a légynek se tudna ártani.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?