Celeb / Híresség

„Néhai férjem, Berki Krisztián sírja kapcsán…” – Itt van Berki Mazsi bejelentése csaknem egy évvel a tragédia után

Berki Mazsi egy ideje már nem jelentkezett be videóval a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában, ezúttal viszont úgy érezte, muszáj közölnie egyes információkat a néhai férjével kapcsolatosan. Kiderült, hogy Berki Krisztián sírhelyéről van szó.

 

 

 

Berki Mazsi az utóbbi időben nem túl sokat beszélt a magánéletével kapcsolatos dolgokról. Annyi viszont kiderült a közösségi oldaláról, hogy kislányával és új kedvesével, Zoltánnal év elején Zanzibárra, később pedig a Maldív-szigetekre utaztak kikapcsolódni. Az édesanya igazán impozáns, előkelő helyen nyaralt mind a kétszer, emiatt nem úszta meg a negatív kritikákat sem, hiszen azzal kezdték támadni, hogy nem a megfelelő módon gyászol.

Mazsi természetesen megvédte magát, és leszögezte, hogy mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia, és senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy ő hogyan gyászol. Pár hét eltelte után ismét bejelentkezett a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, és egy vallomással szolgált a követőinek, miszerint rengeteg minden történt velük mostanában Emmával, amelyről majd a későbbiekben bővebben is beszámol. Most viszont annyit elárult, a temetőben járt, a sírkövessel beszélt Berki Krisztián sírja kapcsán.

A temetőben is voltam ma a sírkövessel. Néhai férjem, Berki Krisztián sírja kapcsán… Ezzel kapcsolatban eddig sem nyilatkoztam és ezután sem szeretnék!– olvasható a sztorijában.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?