Belföld

Zajlik az élet a villában: VV Reni kiborult VV Barna üzenetétől, VV Lissza feladta a játékot, kiderült, kik párbajoznak szombaton – videók

VV Barna a szombati kiesése után igencsak felkavarta az állóvizet: VV Renit alaposan megsiratta. VV Lissza pedig annyira összeveszett VV Márióval, hogy kijelentette: feladja a játékot. Az is kiderült, hogyan alakult a ValóVilág nyolcadik kiválasztása és kihívása.

 

 

 

Alaposan felgyorsultak az események a villában, ugyanis még két hét, és véget ér a játék, valaki pedig 36 millió forint boldog tulajdonosa lesz majd.

VV Barna szombaton búcsúzott a versenytől, utolsó üzenetében pedig VV Krisztit figyelmeztette, hogy vigyázzon VV Renivel, ugyanis szerinte rosszindulatú és közeledése nyomokban sem tartalmaz őszinteséget.

– Egy okos lány, aki ezt a gyermeteg énjét csak megpróbálja előadni. Olyan rosszindulattal rendelkezik, amit senki nem gondolna. Akkor teszi ezeket a dolgokat, mikor senki nem látja. Nagyon gonosz, provokáló mondatokat csípek el. Azt érzem, hogy vele kapcsolatban óva kell, hogy intselek – hallható a videóüzenetben a férfi véleménye.

VV Reni a hallottakon kiborult, és eltörött nála a mécses, láthatóan rosszulestek neki Barna szavai, hiszen többször is ágyba bújtak.

Az este tartogatott még meglepetéseket, ugyanis a ValóVilág még bent maradt szerelmespárja, VV Lissza és VV Márió között annyira eldurvult a helyzet, hogy a lány sírva vonult be a riportszobába, hogy feladja a játékot.

– Eljött az a pillanat, hogy hiába nyertem meg ezt a Párbajt, úgy döntöttem, hogy holnap haza szeretnék menni. Kurv@ sok, ami itt megy! Én nem bírom ezt sem lelkileg, sem testileg. Nagyon szeretnék innen hazamenni! Nagyon sajnálom, nagyon akartam ezt a játékot, de már nem bírom! Haza akarok menni a családomhoz, a barátaimhoz, mert g@cire elegem van ebből – akadt ki Lissza.



Kijelentése után kap 24 órát, hogy eldöntse, hogy valóban elhagyja a villát, vagy küzd tovább a főnyereményért.

A játékosok tegnap este megszavazták a következő kiválasztottat is: VV Melina és VV Rico is 2-2 jelet kapott, ezek után VV Kriszti döntött úgy, hogy az előbbi küldi Párbajozni.

Ám mikor Puskás Peti bejelentette, hogy még aznap a kihívást is megtartják, mindenki ledöbbent. VV Melina pár perc gondolkodás után végül arra az elhatározásra jutott, hogy VV Márióval kíván összecsapni szombaton – derült ki az RTL által megosztott videóból.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?