Celeb / Híresség

Élni tudni kell: Berki Mazsi ebben a méregdrága luxushotelben romantikázik a szerelmével – Ennyi pénzt költhetnek a Paradicsomban

Berki Mazsi Zanzibár után egy újabb csodás helyre látogatott el újdonsült párjával. Az édesanya milliós nyaraláson vehet részt a Maldív-szigeteken Zoltánnal. Kiderült, pontosan mennyibe kerülhet a kiruccanásuk.

 

 

 

Berki Mazsi csak nemrég érkezett haza a családi vakációjáról a kislányával és új szerelmével, Zoltánnal, ám máris egy újabb álomnyaraláson vesznek részt közösen. Az édesanya az év elején egy vadiúj, ötcsillagos luxushotelben pihent a kedvesével és a gyermekével Zanzibáron, ahol több százezer forintba került egyetlen éjszaka. Akkor igazi királynőként élvezhette napokon keresztül az elé táruló mesebeli tájat, ám ezúttal sincs oka panaszra. Bár a közösségi oldalán már megosztott néhány fotót arról, hogy ismét egy egzotikus helyen üdül, ám eddig nem derült ki, mi is volt a pontos úti céljuk.

Most kiderült, mely trópusi szigeten romantikáznak a szerelmesek. A Bors információi szerint ezúttal sem aprózták el a dolgokat, hiszen Berki Krisztián özvegyét ismét egy méregdrága kiruccanásra vitte a kedvese. Az üzletembernek nem akármilyen összeget kellett kifizetnie, ugyanis egy éjszakáért közel 400 ezer forintot perkált ki azért a luxusvilláért, amelyben megszálltak a Maldív-szigeteken.

Ez az álomszerű trópusi sziget az Indiai-óceán szívében található, mindennek tetejébe 10 étteremmel, főzőtanfolyammal, megannyi sportolási lehetőséggel és tengerbiológiai központtal is várja az érdeklődőket. A sziget – mondhatni – a fényűzés jegyében épült ki. Természetesen a villákban sem kell nélkülözni: azok saját terasszal és medencével csábítják a vendégeiket.

Mazsi és szerelme már közel két hete élvezhetik a fényűzést, így Zoltánnak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, hiszen csak a szállásukért mintegy 5 millió forintot fizethettek ki.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?