Celeb / Híresség

Gáspár Evelin drámai vallomása: Pszichológushoz kellett fordulnia – videó

A TV2 Mokka vendégeként árulta el, hogy az ő esetében bűntudat formájában jelentkezett a táplálkozási zavar, amikor ránézett egy ételre:

 

 

 

“Jártam pszichológushoz is, szerintem nagyon fontos, hogy karban tartsd a tested és a lelked egyaránt”  mondta Evelin, aki arra is kitért, hogy az életében mikor jött el az a pont, ami végül meghozta a sikert.

“Az Ázsia Expressz annyira komoly hatást gyakorolt rám, hogy életem legmeghatározóbb élménye eddig. Sokkal jobban értékeltem, ha kaptam egy szelet kenyeret vagy egy pohár vizet. Nem variáltam azon, hogy ettől hízni fogok-e, elengedtem ezeket a dolgokat” – magyarázta Evelin, akinek kedvese is sokat segít ebben.

“A párommal erősítjük egymást. Szeretek neki főzni, mostanában ez elég gyakori.

Sajnos nem vagyok tudatos az utóbbi időszakban, elrontott. Én is megeszem azokat az ételeket, amiket előtte nem, például egy nokedli, egy jó kis szendvics vagy fasírt nem okoz gondot.

Most hanyag időszakom van, nem edzek és az étkezésre se figyelek oda annyira. Főzőcskézek, eszegetek, végre jól érzem magam és élvezem az életet”– tette hozzá Evelin.

forrás: reflektoronline.com




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?