Celeb / Híresség

Vajna Timi egy világsztárral távozott a cannes-i filmfesztiválról

Vajna Tímea a cannes-i filmfesztiválról Portofinóba hajózott.

 

 

 

Vajna Tímea is részt vett a 72. alkalommal megrendezett cannes-i filmfesztiválon, ami május 14-én kezdődött, és az elmúlt hétvégén, május 25-én ért véget. Andy Vajna özvegye az Instagram-oldalán a filmes seregszemle negyedik napján azt írta, az idei cannes-i tartózkodása más lesz, mint az előző években volt, és már soha nem lesz a régi, valamint, hogy csak azért vesz részt rajta, mert néha férje, Andy Vajna már lefoglalta, és kifizette egy jacht bérleti díját, amit a bérbeadó társaság nem akart visszafizetni. A filmproducer barátai kipótolták a hiányzó összeget, a barátok javaslatára megpróbált kikapcsolódni.

 

 

 

 

 

 

Vajna Tímeáról készült pár fotó is, ahogy a filmfesztivál első hetében egy Chanel-összeállításban Cannes utcáit járja.

vajna-timi-cannes-2019

A gyász évében a partifotók ezúttal elmaradtak, a 36 éves üzletasszony visszafogott képeket posztolt magáról. A jótékonysági amfAR-gálán például egy visszafogott, de gyönyörű, fekete-fehér kreációt viselt, amit négy-öt évvel ezelőtt vásárolt, de még egyszer sem volt rajta.
Vajna Tímea a cannes-i filmfesztivál végén elhajózott a mesés olasz tengerparti városba, Portofinóba egy kisebb társasággal, melynek Rebel Wilson is tagja volt.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sunset crew x

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A világhírű ausztrál színésznő posztja alapján közeli barátok, erre utal az is, hogy egymás mellett ülve Vajna Timi a 39 éves sztár csuklóját fogja, míg a színésznő Tímea térdén nyugtatja a kezét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Portofino x

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés,


Rebel Wilson az olasz Riviéra apró kis ékszerdobozáról fotót is tett ki az Instagramra.

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?