Celeb / Híresség

10+ híresség, akiknek a legnagyobb családjuk van Hollywoodban

A többgyermekes hírességek gyakran felhívják magukra a közvélemény figyelmét, mivel nagy ismertséggel és gazdagsággal rendelkeznek. Az emberek kíváncsiak arra, hogy ezek a híres személyiségek hogyan tudják összeegyeztetni igényes karrierjüket a családi élettel és a nagy család felneveléséhez rendelkezésre álló erőforrásokkal. Íme 10 ismert személyiség a szórakoztatóiparból, akik úgy döntöttek, hogy bővítik a családfát, és több gyermeket nevelnek, akár biológiai úton, akár örökbefogadással.

 

 

 

Kris Jenner – 6 gyerek

A Kardashian-Jenner család matriarchája 6 gyermek édesanyja: Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall és Kylie. Gyermekei révén a Keeping Up With the Kardashians című valóságshow központi figurájává vált, amely a családtagok magán- és szakmai életét örökítette meg.

12 gyermek büszke nagymamája, és nagy szerepet játszott sok unokája születésében. Nyilvánosan kijelentette, hogy több unokája születésénél is jelen volt, sőt, néhányuknak még a szülésnél is segített. “Most született meg a tizenkettedik unokánk… és néhányat közülük béranyával szültünk, van 3. Szóval azt hiszem, 9 [szülésnél] ott voltam” – osztotta meg Jenner a The Late Late Show With James Corden című műsornak adott interjúban.

James Van Der Beek – 6 gyerek

A híres színésznek 6 gyermeke van feleségével, Kimberly Brookkal. Közismert arról, hogy gyakorlatias apa, és nyíltan beszél a nagycsaládosok nevelésének kihívásairól. Gyakran osztja meg szülői tapasztalatait a közösségi médiában, beleértve a szülői lét hullámvölgyeit és örömeit.

2020-ban Van Der Beek és felesége újabb veszteséget szenvedtek el egy meg nem született gyermekükkel, mindössze 7 hónappal azután, hogy a Dancing With the Stars című műsorban elárulták, hogy már volt egy korábbi vetélésük. A pár nyíltan beszélt a meddőséggel való küzdelmükről és a gyászukról. Végül azonban megszületett a “szivárványbaba” – ez a kifejezés a vetélés vagy veszteség után született gyermekre használatos -, és 2021-ben egészséges újszülöttet köszöntöttek.


Madonna – 6 gyerek

A zenei szupersztár 1996-ban lett először szülő Lourdes születésével, később pedig Rocco, David, Mercy és az ikertestvérek, Stella és Estere érkeztével bővült a családja. 2017-ben Madonna a People magazin címlapját díszítette, és megosztotta személyes tapasztalatait a szülővé válásról és az örökbefogadással kapcsolatos útjának hullámvölgyeiről: “Néha csak lehunytam a szemem, és arra gondoltam: ‘Miért nincs tele a konyhám táncoló gyerekekkel? Annyi gyermek van, akiknek otthonra van szükségük”.

Madonna erős kötődést ápol örökbefogadott gyermekeivel, és családja fontos részének tekinti őket. “Ez megmagyarázhatatlan. Olyan, mintha azt mondanám: ‘Miért szeretsz bele azokba az emberekbe, akikbe beleszeretsz?’. Belenézel valakinek a szemébe, érzed a lelkét, meghatódsz tőle – ennyi az egész”.

Taylor Hanson – 7 gyerek

A pop-rock zenekar, a Hanson tagjának és feleségének, Natalie-nak 7 közös gyermeke van. Gyermekei szerető és odaadó apjának tartják, gyakran oszt meg róluk képeket és frissítéseket a közösségi médiában. Nagy családja a magán- és szakmai életének központi részévé vált.

Hanson az Instagramon osztotta meg legújabb jövevénye érkezését, és egy fotót posztolt magáról, amint a kislányt bölcsőzi. Azt írta: “Íme a kislányunk, Maybellene Alma Joy, aki 2020. december 7-én született. A 7 egy gyönyörű szám”.

Mike Tyson – 7 gyerek

A visszavonult profi bokszoló háromszor volt házas, és 7 gyermeke van, egy gyermeke, a 4 éves Exodus Tyson sajnos 2009-ben elhunyt. Tyson második feleségének legidősebb lányát saját családjának tekinti.

Viharos magánélete ellenére Tyson arról ismert, hogy szerető és odaadó apja a gyermekeinek. Beszélt a küzdelmeiről, és arról, hogy családja inspirációt és motivációt jelentett számára, hogy megváltoztassa az életét.

Mick Jagger – 8 gyerek

Mick Jagger, a legendás rockénekes és előadóművész 73 éves korában nyolcadik alkalommal lett apa. Több kapcsolatból és házasságból 8 gyermeke van, és magánemberként ismert, aki hajlamos magánéletét elkülöníteni zenei karrierjétől.

Sűrű turnénaptára és celebéletmódja ellenére odaadó apja volt gyermekeinek, és jelentős hatással volt az életükre. Megmutatta, hogy a kor csak egy szám, és hogy az apaság olyan szerep, amelyet az ember az élet bármely szakaszában vállalhat.

Mel Gibson – 9 gyerek

A hollywoodi színésznek és filmrendezőnek 9 gyermeke van több kapcsolatból. Sokat elért karrierje során, mégis szakított időt a szülői szerepre. Különböző korú gyerekek szülője, a kisgyerekektől a középkorú felnőttekig.

Magánemberként ismert, és magánéletét, beleértve a családját is, gyakran távol tartja a nyilvánosságtól. A magánéletük és jólétük iránti elkötelezettsége apai szeretetéről és odaadásáról tanúskodik.

Fia, Milo apja nyomdokaiba lépett, és színészi karriert futott be. A rajongók és a kritikusok felfigyeltek a kettejük közötti feltűnő hasonlóságra, és Milót gyakran hasonlították apjához mind külsejét, mind tehetségét tekintve. Hollywoodban feltörekvő sztárrá nőtte ki magát, és elismerték színészi képességeit.


Eddie Murphy – 10 gyerek

Az elismert színész emlékezetes szerepek hosszú listáját tudhatja magáénak, de legnagyobb teljesítményének az apaságot tartja. Tíz gyermeke van, köztük 6 lánya és 4 fia, és pozitívan nyilatkozott apai tapasztalatairól. Szerencsésnek tartja magát, hogy ilyen nagyszerű gyerekei vannak, és azt mondja, mind normális emberek, nem hollywoodi porontyok.

Nick Cannon – 12 gyerek

A szórakoztatóművész, televíziós műsorvezető, színész, rapper és humorista először lett apa, amikor 2011-ben megszülettek Mariah Careyvel közös ikrei, Monroe és Moroccan. A pár azonban 3 évvel később szakított. A kaliforniai születésű férfinak ezután Brittany Bell-lel születtek gyermekei, Golden, Powerful és Rise, akik 2017 februárjában, 2020 decemberében és 2022 szeptemberében születtek.

Cannon családja 2021 júniusában újabb 3 babával gyarapodott. Abby De La Rosa ikergyermekei Zillion és Zion, míg Alyssa Scott Zennek adott életet. Sajnos Zen 2021 decemberében egy betegség következtében elhunyt.

Cannon 2022-ben tovább növelte családja létszámát. Bre Tiesinek júliusban született meg kisfiuk, Legendary. Majd szeptemberben a műsorvezető ismét szülő lett, hiszen 10 napon belül 2 gyermeket köszöntött. Megszületett Onyx, ami Cannon első gyermekét jelentette LaNisha Cole modellel, majd Rise, Bellel közös harmadik gyermeke következett.

2021 szeptemberében azt nyilatkozta, hogy fontos számára, hogy nagy családja legyen. “Nem mondhatod azt, hogy ‘Nem, én befejeztem. Mintha mi lenne, ha Isten azt mondaná: ‘Nem, te[ nem]. Nagy családból származom, több testvérem is van, időnként a nagyszüleim neveltek fel egy unortodox családban, olyan sokféle neveltetést tapasztaltam, hogy annyira szeretem és szenvedélyesen szeretem a gyerekeket és a családot. Én is nagy családot szeretnék.”

 

 

 

 

Mia Farrow – 14 gyerek

A színésznő és emberi jogi aktivista arról ismert, hogy nagy családja van. 14 gyermeke van, köztük vér szerinti és különböző országokból örökbefogadott gyerekek. Farrow sok gyermekét egyedülálló szülőként fogadta örökbe, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét a szerető család megteremtése iránt. Sokszínű családja felhívta a figyelmet a nemzetközi örökbefogadás kérdésére és a család nélküli gyermekek szükségleteire.

Három gyermekét veszítette el, de továbbra is Matthew, Sascha, Soon-Yi, Fletcher, Daisy, Moses, Dylan, Ronan, Frankie-Minh, Isaiah és Quincy édesanyja. “14 gyermek édesanyjaként a családom jelent számomra mindent” – mondta. “Míg én olyan karriert választottam, amely a nyilvánosság elé állított, addig a legtöbb gyermekem a magánéletet választotta. Tiszteletben tartom mindegyikük kívánságát, ezért válogatok a közösségi médiába tett bejegyzéseimben”.”

Kik azok a hírességek, akiket még ide sorolnál? Milyen “top hírességek listája” legyen a következő?

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?