Celeb / Híresség

Gáspár Bea szomorúan vallotta be: „Nincs kilátásban hogy nagymama legyek”

Mostanra Gáspár Bea mindkét lánya kirepült a családi fészekből, amit a büszke édesanya egyáltalán nem bán, ám nagy szívfájdalma, hogy egyelőre egyikőjük sem tervez babát.

 

 

 

Ismét képernyőre került a Hal a tortán műsora, amelyben ezen a héten Kelemen Anna, Szorcsik Viki, Gáspár Virág, Szabó András Csuti és Kökény Attila mérte össze a főzőtudását.

Jobbnál jobb fogások után az e heti csapatból az első helyen Gáspár Virág végzett, akire az édesanyja, Bea nem is lehetne büszkébb.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Gáspár Virág szeptember óta szakácsnak tanul, és szeretne a legjobb lenni. Ehhez egy visszautasíthatatlan lehetőséget kapott: a szakma legjobbjaitól tanulhat Franciaországban egy fél éven át.

Bea nagyobbik lánya, Evelin pedig jó ideje a szerelmével él együtt. A büszke édesanya most elismerte, nem érinti rosszul, hogy a lányok önállósodtak.

„Hála Istennek, hogy kirepültek! Tudom, sokaknak szomorú, ha hirtelen megcsappan a család létszáma, de én örülök ennek. A mai, modern technika segítségével bármikor tudunk telefonálni egymással, akár videóban is” – árulta el a Borsnak Bea, majd hozzátette: a lányai élvezik a felnőtt lét szabadságait, s egyelőre nem terveznek édesanyává válni.

A kanyarban sincs unoka!– ismerte el Bea, akinek nagy vágya, hogy unokázhasson. A Hal a tortán egyik részében meg is jegyezte Kökény Attilának, mennyire irigyli, amiért annyi unoka veszi körül.

„Nincs kilátásban, hogy nagymama legyek… Aztán lehet, hogy egyszer csak meglepődök” – tette hozzá az édesanya.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?