Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Példaértékű lépésre szánta el magát a magyar milliárdos, rengeteg embernek segítene

Jákob Zoltán a Mokka csütörtök reggeli adásában mesélt arról, régóta érlelődik benne a terv, hiszen mindig is fontosnak tartotta, hogy tegyen azokért, akik igazán rászorulnak, de a kiválasztási folyamat olykor igen hosszadalmas, hiszen korántsem egyszerű megállapítani azt, hogy egy adott szervezetnek pontosan milyen mértékű segítségre van szüksége.

 

 

 

Magyarország 37. leggazdagabb embere bejelentette, hogy saját alapítványt indít a beteg gyerekek megsegítésére. Jákob Zoltán mindig is igyekezett segíteni a rászorulókon, Almási Fannit, az autista gyerekek speciális fejlesztésével foglalkozó szakembert az üzletember először üzenetben kereste meg és azonnal felajánlotta a támogatását. 

A speciális terápia keretein belül az autizmussal élő gyerekek folyamatosan fejlődnek, azonban többen vannak olyan helyzetben, hogy nem tudnák maguknak megengedni a foglalkozások finanszírozását, így Jákob Zoltán feltűnése a legjobbkor jött, Fanni el is sírta magát, amikor tudatosult benne, hogy valóban kapnak segítséget.

Az anyagi nehézségek ellenére a terápiákat végző Fanni sosem gondolta úgy, hogy csupán emiatt elengedi tanítványai kezét, azonban az utóbbi időben egyre nehezebbé vált számára a feladatok teljesítése. Jákob Zoltán egyelőre ismerkedik az autizmus fogalmával és a gyerekekkel, az pedig, hogy segíthet nekik, számára is rengeteget jelent.

forrás: tenyek.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?