Celeb / Híresség

Jenna Ortega az Adidas új kampányának arca

Az egyik kedvenc színésznőnk és az egyik kedvenc márkánk, egyenlő a tökéletes kampánnyal. Jenna Ortega az Adidas All That You Are kampányának arca, és egyszerűen odavagyunk érte.

 

 

 

Bátran állíthatjuk, hogy Jenna Ortega Hollywood legújabb üdvöskéje, aki ráadásul a vörös szőnyeget is minden alkalommal gót királynőként uralja. A színésznő a Disney csatornán kezdte pályafutását, majd a Netflix saját gyártású, Wednesday Addamset középpontba helyező sorozata által vált világszinten ismertté és elismertté. Nem csoda, hogy rövidesen a divatipar is elkezdett kollaborációkat ajánlani számára.

Minden, ami te vagy

Bár a húszéves színésznő leginkább végzet asszonyának szeret öltözni, ezúttal a sportos stílus felé vette az irányt. Jenna Ortegát az Adidas All That You Are című kampányának reklámarcává választották és meg kell hagyni, a képek valósággal kimaxolják a vagányságot. „Mit akarunk?” – kérdezi az egyik Jenna Ortega a kampányvideóban, amelyet a színésznő közétett az Instagram oldalán. „Venni egy mély levegőt” – válaszolja egy másik Jenna Ortega. „Várjatok csak… ha ti játszotok engem, akkor én kit játszom?” – kérdezi egy harmadik.

Az biztos, hogy Jenna Ortega már most stílusikonnak számít. Nemcsak az öltözködésével, de a hajviseletével is diktálja a divatot, és elhozza a legvagányabb trendeket, arról nem is beszélve, hogy Wednesday karakterének eljátszásával mindannyiunk számára fontos üzenetet közvetít: egyáltalán nem ciki önmagunknak lenni, épp ezért soha ne hagyjuk senkinek, hogy megingassa az önmagunkba vetett hitünket.

forrás: glamour.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?