Belföld, Celeb / Híresség

Till Attila: Az RTL-nél Balázs a szent tehén, aki keveset dolgozhat

Till Attila nemrég Miskovits Marci podcast-műsorában vendégeskedett és több, kínos kérdésről is kendőzetlen őszinteséggel beszélt.

 

 

 

Till Attila 21 éve van a csatornánál, és mint mondja, nagyon jól fizetnek nekik, viszont a pénz olyan tényező, amin mindig lehet vitatkozni.

Mi mindig azt gondoljuk, hogy értékesebbek vagyunk, ők meg mindig azt gondolják, hogy azért van ember… Valahol a kettő között van az igazság. Nagyon régóta állományban vagyunk, azért ennek van oka

– fogalmazott a tévés, majd összehasonlította a TV2-t az RTL-lel:

„A csatorna is más. Az RTL-lel mindig az volt az érzésem, hogy nem annyira műsorvezetőcentrikus, mint a TV2. A TV2 nem csak azért vesz át embereket az RTL-től, mert el akarja lopni, hanem azt gondolja, ezek az emberek jó műsorvezetők, az RTL meg elengedte őket. Azt gondolja, neki sok műsorvezető kell, mert sok tartalmat gyárt, picit más univerzum, más az egész. Az RTL-nél úgy látom, hogy van Balázs, mint szent tehén. Ő az, aki keveset dolgozhat, ő mindig van. Bence is már kevesebbet, de azért ő is ott van” – magyarázta a K-OSZ című műsorban Tilla, aki úgy látja, szerencsés helyzetben vannak Nórival mindketten, mert azt csinálhatják, amit szeretnek.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?