Celeb / Híresség

Schobert Lara egy szál semmiben mutatta meg tökéletes alakját, fekvő pozícióban fotózták le a nem mindennapi látványt

Rubint Réka és Schobert Norbi lánya nem vett magára sok ruhát.

 

 

 

A sztárcsemete előtt mindig is tökéletes példa áll, az egészséges táplálkozás és a mozgásban gazdag életforma neki gyerekkora óta teljesen természetes, a mindennapjai része az, hogy minél egészségesebben próbáljon élni. Nem rég egy online szavazáson a 10. legszebb magyar nőnek választották Larát, ami nem is csoda: gyönyörű barna haja és szó szerinti párducteste kiemeli a magyar celebtengerből.

Lara többször is nyilatkozta, hogy bár fiatal és nem veti meg a bulizást, számára az egészség és a testedzés mindennél fontosabb, így tudatosan döntött az alkoholfogyasztás mellőzéséről és arról, hogy az eddig elért álomalakja érdekében még szigorúbban fogja fogni saját magát.

Bár testvéreivel együtt a rivaldafényben nőtt fel, a szülei mindig figyeltek rá (saját elmondásuk szerint is), hogy egyik gyermek se legyen elkényeztetve és dolgozzanak meg a sikereikért. Larának nem olyan régen volt a születésnapja, amit családjával és barátaival töltött, szülei pedig egy felejthetetlen meglepetéssel készültek neki, amit Lara könnyek között vett át.

Egy édes, bolyhos, barna kiskutyát ajándékoztak neki a szüli, melyet Mézinek nevezett el és bár nem régóta van nála az állatka, Instagram profilja máris televan a kiskedvenccel készült közös képekkel és szemmel láthatóan mindenhova viszi magával a cuki ebet.

Nem is csodálkozunk a szívhez szóló ajándékon, mivel kerek életkort ünnepeltek, 20. életévét töltötte be a fitnesszguru lánya. Szüleivel a képek alapján igazán jó és szeretetteljes viszonyt ápol, megható volt az ünnepi összeállítást nézni. Azonban Lara (sok fiatallal egyetemben) aktívan használja a közösségi médiát, így a pihenéseiről, nyaralásairól is előszeretettel posztol, a mostani szuperszexi kép is egy ilyen alkalommal készült.

A bombaformában lévő Laráról itt tudod megnézni a pikáns fotósorozatot, látszik, hogy valóban sokat tesz a szépségéért a fiatal lány:


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?