Egyéb

„Minden egyes kapualjban voltak négy-, öt-, tíz-, húszfős kis csapatok, kisgyerekek késekkel. Túlélés volt…” – Igazi utcagyerekként nőtt fel G.w.M.

Családi harmóniát és válságos korszakokat is megélt gyerekkorában G.w.M., azaz Varga Márk. A rapper a vér szerinti apját alig ismerte, de nevelőapjának köszönhetően eleinte boldogan és jó anyagi körülmények között élt, ám ez egy csapásra megváltozott.

 

 

 

– Hullámvasút volt az életünk. A szüleim nagyon jól éltek, aztán volt egy nagy törés a családunkban: apukámnak kényszerpihenője volt… – próbálta először körülírni a történteket G.w.M a Frizbi TV YouTube-csatornáján pénteken 19 órától elérhető legfrissebb adásának felvételén. Ám amikor Hajdú Péter rákérdezett, kiderült, a férfi, aki egyéves kora óta nevelte a rappert, börtönbe került. Márk nem is tudja pontosan, hogy miért, csak az rémlik számára, hogy a volt feleség csalta csapdába az apját.

A rapper ezután édesanyjával a nagyszüleihez költözött.

– Ott volt egy mélyrepülés, anyagilag és mindenhogyan. Visszaköltöztünk mamáékhoz, és ezt úgy kell elképzelni, hogy hetven négyzetméteren aludtak húszan, két vagy három szobában, szivacson – emlékezett Kulcsár Edina vőlegénye, aki akkoriban az ideje nagy részét az utcán, bandázással töltötte. Ez korántsem volt veszélytelen a kilencedik kerület dzsumbujában.

– Igazi kis utcagyerek voltam – magyarázta G.w.M., aki szerint édesanyja próbálta visszafogni, így is sok balhéba keveredett.

Bandáztunk, verekedtünk sokat. Akkoriban a Gát utca, Drégely utca úgy nézett ki, hogy minden egyes kapualjban voltak négy-, öt-, tíz-, húszfős kis csapatok, kisgyerekek késekkel. Túlélés volt…

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?