Egyéb

“Kajak nem tudtam felizgulni” – VV Era durván kibeszélte Hunort

Csicskafejű hülyegyerek, aki értékel mindenkit, de a szemébe nem mer mondani. Era eddigi legnagyobb szövetségesét kezdte el izmosan hátba döfni:

 

 

 

“Egy nulla vagy, férfiként és emberként is!” – hadarta a nyugiszobában Era Hunor ellenes sérelmeit, akivel a civilizációs hét játékában sikerült összerúgnia a port.

Era éppen ezért úgy döntött kicsinálja az egyetlen embert, aki még mellette áll, had utálja mindenki abban az apró légtérben. Ráadásul mindezt annyira gusztustalanul tette, hogy még olyanokba is beavatta a többieket: mennyire nem tudta őt Hunor felizgatni.

“Valamit elmondok nektek. Esküdjetek meg az életetekre, hogy ezt senkinek nem mondjátok el”

– kezdte Era ecsetelni Vivinek és Ginunak a szaftos részleteket.

 

 

Előre borítékolt Csoki győzelme, Ginu szavazói kiakadtak

 

 

 

“Amikor a Hunorral így smárolgattunk és smárolgattunk, meg ilyenek, akkor próbáltam oda nyúlkálgatni és nem tudott felizgatni. Én kajak nem tudtam felizgulni. Pedig én tudom azt, hogy minden csávó csak hozzám ért és már pfff, nem tudtam megállítani magamat, érted, mert… és már egy csomószor mondtam azt, hogy hagyja abba, meg ilyenek, és nem azért mondtam, hogy hagyja abba, mert hogy fúúú, de izé, hanem azért mondtam, hogy annyira én nem akarom még jobban beletaposni.”

Ez azért ritka gerinctelen dolog volt, gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?