Celeb / Híresség

Kétségbeesett levelet írt a NAV-nak Gáspár Győző és családja – Ezt kérik az adóhatóságtól

Budapest — Kétségbeesett levelet írt Gáspár Győző (45) és családja a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, hogy visszakapja esküvői gyűrűjét.

 

 

 

A Romantic frontembere ellen két éve költségvetési csalás miatt nyomoznak, 2017 húsvétján több mint 200 millió forint készpénzt és ékszereket is lefoglaltak tőlük. A család most ezeket kérné vissza.

– Annyira kétségbeestünk, hogy megírtuk ezt a levelet. Lefoglaltak egy aranygyűrűt is, amit 26 éve vettem Beának, azt húztam az ujjára az esküvőnkön – kezdte Győző.

– Akkor még nincstelen senki voltam, úgy kuporgattam össze a gyűrű árának egy részét, a többit pedig a családomtól kaptam. Július 17-én lesz az évfordulónk, szeretném újra elvenni Bea asszonyt, és ezt a gyűrűt az ujjára húzni. Azt kértem a hatóságoktól, legalább ezt adják vissza, mert fontos emlék nekünk – mondta a showman.

 

 

 

Nemcsak az énekes, lánya, Evelin (24) is levelet írt a NAV-nak.

– Az édesapám ellen folyamatban lévő eljárás olyan mély sebeket okozott, amelyek begyógyítása fájdalmas és időigényes folyamat. Abban sem vagyok biztos, hogy lesz egyáltalán elég idő arra, hogy ezek behegedjenek – írta levelében a fiatal lány.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?