Celeb / Híresség

Hová tűnt Herceg Erika? Az X-Faktor után visszavonult az énekesnő?

Herceg Erikát alig pár hónap alatt több ezren követték be a közösségi oldalain, ugyanis az X-Faktorban az ukrán rajongói mellett a magyar nézők figyelmét is felkeltette. Az énekesnőről viszont már egy ideje nem sokat hallani, sőt, hetek óta teljesen eltűnt, és nem oszt meg semmiféle tartalmat.

 

 

 

Herceg Erika tavaly nagy lehetőséget kapott, ugyanis felkérték, hogy ő legyen az X-Faktor 11. évadának új női mentora. A kárpátaljai származású énekesnő hamar nagy népszerűségre tett szert, ám a tehetségkutató adásaiban a legtöbben megosztó személyiségnek gondolták. Visszanézve az előválogatókat az előadó is belátta, hogy sokszor alig ismert magára a forgatásokon.

A szőke szépségnek annyira megtetszett a mentori feladat, hogy úgy döntött, nem szeretne többet színpadon szerepelni, hanem inkább az amatőr tehetségek útját egyengetné. Továbbá leszögezte: Budapesten képzeli el a jövőjét, mivel rendkívül megkedvelte a magyar fővárost.

EZ IS ÉRDEKELHET:

„Már eldöntöttem, befejezem az éneklést, magyar nyelvű lemezem sem lesz… Már nem az a cél, hogy én legyek a színpadon, hogy én legyek sikeres. Most a mentoráltjaimat segítem, hogy éljék át, amit én átélhettem, de később is a tehetséggondozással akarok foglalkozni, de már producerként” – nyilatkozta hónapokkal ezelőtt Herceg Erika.

Úgy tűnik, az előadó komolyan gondolta a visszavonulását, hiszen már hetek óta háttérbe vonult, és a közösségi oldalaira sem posztol semmit. A rajongói okkal kérdezgetik, hogy vajon mi lett vele, ugyanis legutoljára a TikTok-oldalára rakott ki újévkor egy videót, azóta viszont semmit sem hallani róla. Vajon visszatér még a közösségi médiába a mentor?

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?