Celeb / Híresség

Nádai Anikó szerint a hírességek L.L. Junior kisfiát gyászoló bejegyzései „lájkvadászok és gyomorforgatóak”

Hosszú posztban fakadt ki a műsorvezető, de nem mindenki ért vele egyet.

 

 

 




 

Amint arról korábban beszámoltunk, L.L. Junior kisfia, Dávidka szombaton életét vesztette egy autóbalesetben.

A gyászoló apa ismerősei és zenésztársai a közösségi portálokon is kifejezték részvétüket, azonban Nádai Anikót ez anyaként és barátként mélyen felháborította.

Szerinte egy ilyen borzalmas tragédia után az ember csendben és magába szállva gyászol, ha pedig valaki valóban közel áll az elhunyt családjához, akkor maximum egy privát üzenetben fejezi ki támogatását és nem közösségi oldalán tárja a világ elé azt.

 

 

 

 

Ő maga saját bevallása szerint 10 éve ismeri a rappert, azonban úgy érezte, hogy még nem jött el az ideie ennek a privát üzenetnek, azonban a hazai sztárvilág jelentős részének beolvasott:

„Ti, akik likevadász módon közzéteszitek, hogy mennyire megrendültetek és osztoztok az egész család fájdalmában, segítetek ezzel? Gondoljátok jelen pillanatban nincs jobb dolga mint a Facebookot nézni és erőt meríteni a sokszor álságos posztjaitokból? El tudjátok Ti képzelni, hogy min mennek most keresztül??? Én is anya vagyok. És pontosan tudom, hogy egy ilyen tragédia után élni sem akarnék”

– írta Instagram-oldalán.

 

 

 

 

 

 

 

Majd kommentben folytatta:

„Tegyük tisztába: nem állt szándékomban ezzel sem követőket sem likeokat gyűjteni! Egyszerűen felfordult a gyomrom attól, hogy emberek számára semmi sem szent. Hogy ültem a telefonom felett és szerettem volna valamit mondani vagy tenni, de nincs megfelelő eszköz sem szavak egy ilyen helyzetben. Aztán láttam mi történik… És nem bírtam magamban tartani a véleményem. Leginkább a hozzá »közel álló« emberekre gondoltam. Nincs más fórum számomra sem, hogy eljuttassam a hangom. Aki érti érti, aki nem érti, nem érti…”

A hozzászólók jelentős része egyetért a leírtakkal, azonban többen is kiemelik, hogy szerintük az emberek az együttérzés kifejezése miatt alkottak véleményt a témában és nem a like-ok gyűjtése okán.

 

 

 

Ábel Anita így reagált Nádai Anikó véleményére:

„Egyrészről igazad van, másrészt, senkit nem a rosszindulat vezérelt?ebben biztos vsgyok…emberi tulajdonság, ha egy ilyen tragédia történik egy ismerőssel, az ember szeretné kifejezni az együttérzést, ez amolyan virtuális ölelés…és Lacit ismerve, nyilván nem most…biztos sokat jelent majd neki, hogy ennyien osztoztak a fájdalmában! Én nem vagyok a barátja, csak ismerőse, és szeretném ha tudná, hogy mélységesen vele vagyok, és inkább így közlöm, minthogy írjak egy SMS-t! Mikor egy ismerősöm vőlegénye meghalt, neki nagyon sok erőt és támogatást adott, hogy sokan írtak a közösségi oldalon…nem tudom az ember hova menekül egy ilyen helyzetben…”

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?