Celeb / Híresség

Tóth Gabi a rosszakaróinak üzent: „A zenét fentről kapom, Istentől!”

Tóth Gabi közösségi oldalán üzent azoknak, akik rendszeresen rosszindulatú, esetenként mocskolódó véleményt fejtenek ki róla az interneten.

 

 

 

Gabi kifejtette, hogy az utóbbi időben szinte nem is dolgozott, mivel a zenészszakmában ilyenkor igencsak csend van, ám ennek ellenére igencsak megszaporodtak a róla szóló, rossz hangvételű cikkek.

„Hónapok óta nem csinálok semmit (előtte sem tettem nagyon semmit, ami fuuha lenne). Anyaként vagyok jelen a hétköznapokban, mint általában, amit imádok. A szakmánkban ilyenkor csend van. Szeretem, mert a nagy tavaszi/nyári menet előtt ilyenkor tudok töltődni, alkotni” ‒ fogalmazott 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában, majd hozzátette, hogy az elmúlt pár évben már szinte minden jelzővel illették őt. De ez cseppet sem tántorítja el attól, hogy folytassa a zenélést.

„Nem fogom abbahagyni a zenélést, nem fogok eltűnni, nem fogom feladni! Mert a zene az életem! Hiszek és szeretek! ezt senki nem fogja tudni elvenni tőlem. Tehetnek gúny tárgyává, illethetnek bélyegekkel, nem számít.

A zenét fentről kapom, Istentől! Én pedig igyekszem méltó lenni halandóként.

Hibáztam és fogok is bizonyosan, esendő emberek vagyunk! De a hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha! Hanniért, a zenéért, az emberekért, akik nem vakok és átlátnak ezeken az idióta bélyegeken… köszönöm nekik” ‒ írta a sztoriban, amely ide kattintva érhető el.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?