Celeb / Híresség

Kiderült, melyik luxusszállodába utazott Berki Mazsi: az új szerelmét is magával vitte

Úgy látszik, hamar rendeződött Berki Mazsi és új kedvesének viharos kapcsolata, mivel a szerelmesek közösen utaztak el nyaralni a Paradicsomba. Most kiderült, melyik mesebeli helyen vakációznak, ahová vitték magukkal a gyermekeiket is.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk is beszámoltBerki Mazsi az ünnepek után elhagyta az országot, mivel úgy döntött, kipiheni a sok fáradtságot a kislányával, Emmával. Tegnap egy rejtélyes, de annál varázslatosabb helyről jelentkezett be, ahol pálmafák sokasága vette őket körül. Azt viszont nem árulta, pontosan hol is vannak.

Mint azt a Bors megtudta, az úti céljuk a festői Zanzibár volt, ahova ráadásul nem is kettesben, hanem négyesben utaztak. Az édesanya ugyanis magával vitte az új, üzletember párját és annak kislányát is. Bár azt rebesgették, hogy a friss kapcsolatnak hamar vége szakadt, ez bizonyítja, hogy még mindig egy párt alkotnak. Egy ottani vendég szerint Zanzibár egyik legújabb és legszebb luxushoteljéban szálltak meg a két gyermekkel, de kerülik a feltűnést és igencsak visszahúzódóak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?