Celeb / Híresség

Mazsi elárulta: Berki Krisztián megcsalta őt – „Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet”

Budapest – Berki Krisztián másfél évvel ezelőtti halála óta most először tárulkozott ki igazán Berki Mazsi. A kisgyermekes anyuka a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube műsor felvételén vallott Krisztiánnal való kapcsolata zátonyra futásáról.

 

 

 

Mint ismert, Berki halálakor a médiaceleb egy másik lakásban tartózkodott nagyobbik gyermekével, Natival. A lakásról Mazsi a műsor péntek este adásba kerülő részében elárulta, hogy egy tervezett podcast miatt bérelte Berki, aki gyakran tűnt el hosszabb időre úgy, hogy nem lehetett elérni. A házasság akkor kezdett megromlani, amikor közös kislányuk, Emma megszületett. Ennek kapcsán megdöbbentő részleteket árult el az édesanya.

– Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az IPad-en. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ez után romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak – árulta el a műsorban Mazsi, aki hozzátette ismeri a nőt az egyik üzleti partnere volt.

Mazsit magára hagyta a férje újszülött gyermekével

Arról is mesélt, hogy Emma születése után Krisztián egyszerűen eltűnt.

– Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött. Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon. Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki – mesélte Mazsi, aki szerint Krisztián depressziós volt és a problémái miatt pszichiáterhez is bejelentkezett, akivel épp a halála után néhány nappal lett volna a második találkozója. Mazsi azt is megemlítette, hogy érdekes módon Berki kapcsolata Hódi Pamelával is ugyanúgy alakult a történetük a gyerek születése után.

Ez áll Berki Krisztián sírján. Fotó: Blikk/ Varga Imre

A műsorban Hajdú Péter rákérdezett Berki halálának okára is, ám Mazsi nem árulta el konkrétan, hogy a drog végzett-e közvetlenül az izomcelebbel.

– Ezt csak én tudom egyedül, mert a boncolási jegyzőkönyvben szerepel. A gyerekem apjaként tisztelem annyira Krisztiánt, hogy ezt nem árulom el, majd a lányai, ha szeretnének, beszélnek erről – mondta Mazsi, aki azonban annyit elárult, sokszor a magas vérnyomásnak tulajdonította Berki furcsa viselkedését. – Nagyon magas volt a vérnyomása, kétszáz fölött és már egy kávé is megállíthatta volna a szívét ilyenkor. Sosem titkolta, hogy szteroidokat szedett és önmagával szemben sem volt őszinte. Nem volt önazonos és emiatt rengeteg problémája volt – mondta a műsorban Mazsi, aki szerint sokszor a kirakatnak szólt a házasságuk, hisz hiába dobálózott milliókkal Berki, előfordult, hogy hónap végén alig tudták kifizetni az albérletüket és kisebb lakásba is kellett költözniük.

Beparfümözte a holttestet

Berki halála mindenki számára nagyon hirtelen történt, ám Mazsi eleinte el sem akarta hinni, hogy férje végleg elment.

– Olyannyira nem hittem el, hogy be kellett mennem a halottasházba és meg kellett néznem. Ahhoz, hogy felfogjam, hogy elhiggyem, hogy ez nem csak egy sztori, mert a Krisztián évekkel ezelőtt egyébként kitalálta, hogy megszervezi a saját halálát és a temetését egy műsorban. Bementem és lekapcsolt az áram. Otthon azon gondolkodtam előtte, hogy valahogy el kell búcsúznom tőle és valahogy az jött, hogy be kell parfümözzem őt, mert így nem mehet el. Bementem, hogy megnézzem és befújjam vele – mesélte Mazsi.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?