Celeb / Híresség

Kulcsár Edina megmutatta: ilyen szépen növekszik a kisbabája a pocakjában – videó

Már csak néhány hónapot kell várni, hogy Kulcsár Edina és kedvese, G.w.M a kezükben tarthassák szerelmük gyümölcsét. A piciről egyelőre azt lehet tudni, hogy kislány lesz és A betűvel fog kezdődni a neve. A kismama már alig várja, hogy megérkezzen a harmadik gyermeke, most pedig azt is megmutatta, milyen hatalmas már a pocakja.

 

 

 

Kulcsár Edina néhány hete jelentette be, hogy G.w.M-mel már kitalálták a hamarosan születendő kisbabájuk nevét. Állítása szerint bárki meghallja majd, a piciről mindenki tudni fogja, hogy az ő gyerekük. Később azt is elárulta, hogy A betűvel kezdőik majd a csöppség neve, így beindultak a találgatások, de sokan az Ajándékra gondolnak a követők közül.

Még az is lehet, hogy a szerelmesek idén összekötik az életüket, mivel az egykori szépségkirálynő szeretné, ha még a dédmamája is ott lehetne egészségesen az esküvőn. Előtte viszont még életet ad majd a harmadik gyermekének, aki egyre jobban növekszik a hasában. Az anyuka a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában mutatta meg, milyen a várandós pocakja a jelenlegi állapotában. Kétség sem fér hozzá, milyen jól áll neki a terhesség!

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?