Celeb / Híresség

Mahiana Rosszallo megoldotta mindenki gondját: tűzijáték helyett Varga Irén-koncertet Budapesten!

Varga Irén újabb agyament ötlettel állt elő, most éppen az augusztus 20-i ünnepséggel kapcsolatban. Az előadónő még egy petíciót is indított azért, hogy az álírókkal együtt sikerüljön rávenniük a kormányt arra, hogy az államalapítás ünnepén ne a tűzijáték legyen az est fénypontja, hanem ő, ahogyan koncertet ad a Lánchíd tetejéről.

 

 

A kormány korábban azt közölte, hogy egész Európában egyedülálló lesz az augusztus 20-i tűzijáték. Sokan azonban úgy gondolják, a mostani, nehéz gazdasági helyzetben nem a legokosabb döntés erre fordítani a pénzt. A nagyvárosok sorra mondják le a az augusztus 20-ára tervezett durrogtatást, és a fővárosban is erősen megoszlanak a vélemények arról, legyen-e tűzijáték, avagy sem.

Varga Irén egyszer s mindenkorra pontot tenne az ügy végére: egy petíciót indított, amelyben arra ösztönzi a rajongóit, hogy aláírásukkal támogassák, tűzijáték helyett ő adjon koncertet a a Lánchíd tetejéről.

„Most nincs mit ünnepelnünk. Az egekben az infláció, a magyar forint összeomlott, az élelmiszerárak az egekben. Éppen ezért idén el kell maradjon a tűzijáték!” – írta a honlapján.

Az országnak nincs oka az ünnepre, ezért egy petíciót indítunk annak reményében, hogy a kormány Varga Irénért cserébe felhagy a tűzijátékkal. Tűzijáték helyett Varga Irén-koncertet Budapesten!– fogalmazott.

Ön mit gondol, akkor is lemondaná a tűzijátékot, ha helyette Varga Irént kellene hallgatnia 32 percen át?

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?