Belföld

ValóVilág: forrtak az indulatok a villában, Piros megnevezte, kit visz ki párbajozni – videó

Piros tegnap megnevezte, ki az a személy, akivel párbajozni szeretne. Bár nem okozott meglepetést, rengeteget gondolkozott a döntésén.

 

 

 

Még szilveszter estén került rá a zöld kendő a fiatal lányra, s azóta a tévénézők folyamatosan azt taglalták, ki lesz az a „szerencsés” aki megküzd majd vele azért, hogy a villában maradjon, és majdan esetleg elvigye a főnyereményt.

Nem titok, hogy a legesélyesebb jelölt Reni és Barna volt, hiszen előbbivel több konfliktusa is volt, míg utóbbi esetében úgy érezte, hogy a férfi kihasználja őt, noha Piros már érezni is kezdett iránta valamit.

A játékos egész héten azon gondolkodott, kivel küzdjön meg a párbaj során, s végül három ember közül választott, ám az ellenfél megnevezésekor egy kis csavart is belevitt a mondandójába.

– Ezt a kendőt egy olyan személy kapja, aki felé őszinte érzéseim vannak, ezt pedig ő soha nem vette figyelembe. Ezt egy olyan személy kapja, akiben teljes mértékig megbíztam, de nagyon sokszor visszaélt vele. Nagyon sokszor hazudott. Fájnak dolgok. Barna, add a kezed, és segíts ezt felkötni Renátára – mondta a többi villalakó felé fordulva, akik hatalmas ovációban törtek ki a hallottakkor.

Az RTL által megosztott videóból az is kiderült, hogy a villabeli szerelmi háromszög még a játék elején indult, ám annak a párbajjal vége is szakad.

Hogy Barna kinek az oldalára áll majd, az egyelőre titok.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?