Belföld, Hírek

Gődény György üzent a miniszterelnök-jelölteknek: vitára is hívta őket

A Normális Élet Pártjának listavezetője, Gődény György vitára hívta a miniszterelnök-jelölteket, hogy pénteken élő közvetítésben egymásnak tegyenek fel kérdéseket.

 

 

Gődény György a Normális Élet Pártjának (NÉP) közleményében fogalmazta meg, hogy szerinte egy nyílt, szemtől szembeni kiállás elengedhetetlen ahhoz, hogy „vasárnap jó szívvel és ne lutrira szavazzon a magyar társadalom”.

Bizonyítsák be, hogy nem kamuznak, és a pártjaik sem csak a választást követő politikai bizniszben érdekeltek, semmibe véve a választói akaratot– olvasható a közleményben, melyet az Index idézett.

Hozzátette továbbá azt is, hogy annak, aki egyenes úton jár, nincs mitől félnie, valamint, hogy az őszödi beszéd óta mindenki úgy gondolja, a választókat becsapó politikusoknak nincs helyük a közéletben sem most, sem a jövőben.

Ezért a hagyományoknak megfelelően, pénteken üljünk össze egy erre a célra felajánlott nyilvános helyen, ahol a média élő közvetítésével most először és rendhagyó módon, egymásnak tegyük fel azokat a kérdéseket, amikre mindenki szeretné tudni a választ. Mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy vasárnap jó szívvel és ne lutrira szavazzon a magyar társadalom!– olvasható a Normális Élet Pártjának közleményében.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?