Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Kínos viták, nagy harc és sztárügyvédek – Durva válás lehet L.L. Junioréknál

Az már most látszik, hogy L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere kemény dió lesz. Az anyagiak miatt.

 

 

 

Szomorú, amikor egy szerelemnek, házasságnak örökre vége, pláne, ha gyerek is érintett a válásban. Ilyenkor az a legjobb, ha szépen, csendben megegyeznek láthatásról, vagyonról és a felek barátságban búcsúznak el egymástól. Ám L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga esetében ez bizonyosan nem így lesz, tudta meg a Blikk, ugyanis egyik fél sem hajlandó kompromisszumot kötni.

– Volt már egy személyes konzultáció, amolyan mediációs ülés, ami arra való, hogy peren kívül megegyezzenek a felek. Ha ott sikerül egyezségre jutni, nem kell hónapokon vagy akár éveken át a bíróságra járni, a közös megegyezés miatt hamar elválasztják a házaspárt. Na, itt nem így mennek majd a dolgok – számolt be a részletekről a napilapnak egy ismerősük. – Kinga és Junior ugyanis nem találtak köztes utat, mindketten ragaszkodnak a saját elképzelésükhöz, ami jelenleg semennyire sem közeledik a másikéhoz.

Így aztán bíróság elé kerül az ügy, és a hírek szerint a tárgyalás, amire mindkét fél sztárügyvédekkel készül, valamikor januárban kezdődik. És mivel úgy tűnik, a gyerek ügyében eddig sikerült együttműködniük, a kardinális kérdés itt a vagyonmegosztás lesz, aminek legértékesebb része egykori közös, törökbálinti otthonuk. A 270 négyzetméteres, 3 szintes, 2 fürdőszobás, 6 teraszos, 2 garázsos, borospincés és medencés luxus házat, amihez egy 600 négyzetméteres telek is tartozik, Junior akkor próbálta meg először eladni, áron alul, 280 millióért, amikor Kinga 2020 nyarán albérletbe költözött tőle a kislányukkal, Lilivel. De a ház nem kelt el akkor, és áprilisban már 335 millióért kínálták az ingatlanügynök oldalán.

A villában jelenleg Junior él, de a tulajdoni lap szerint a törökbálinti ház Körtvélyessy Kinga nevén van. És a legújabb hírek szerint jelentős hitel is terheli az ingatlant, ami nyilván tovább bonyolítja majd az ügyet.

Évente jön egy óriási fordulat…

Kinga és Junior 2016-ban szerettek egymásba. Kapcsolatuk szenvedélyes volt, sokat veszekedtek, szakítottak, kibékültek. Egy évvel később Junior egy helikopteren kérte meg szerelme kezét és Kinga igent mondott. 2018-ban újból szakítottak, úgy tűnt, végleg. De rá egy évre, óriási titokban, Dominikán kimondták egymásnak az igent, majd 2020-ban meg is született gyönyörű kislányuk, Lili. Aztán 2021 nyarán Kinga összecsomagolt, és kislányával elköltözött közös otthonukból. Többé nem békültek ki, és tavaly év végén az asszony beadta a válókeresetet is.

forrás: blikkruzs.blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?