Celeb / Híresség

Nemcsak a vagyona nagy, de a szíve is: Jákob Zoltán ötmillió forint értékben segített a beteg gyerekeknek

Jákob Zoltán rendkívül bőkezű volt és nem kis összeggel segített a bajban a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek. Modern orvosi eszközöket vásárolt a beteg gyerekeknek.

 

 

 

Mint ahogy megírtuk, 2023-ban nem egy ismert személy lesz a Nagy Ő, hanem Magyarország 37. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán. A topmilliárdos garázsában négy Ferrari áll, több mint egymilliárdot ér a lakása, a jelenlegi vagyona pedig 44 milliárd forintra becsülhető, így aztán olyan fényűző életet él, amelyről sokan csak álmodnak.

A háromgyermekes édesapa azonban nem szórja el a pénzét, mivel fontosak számára a gyerekek, ezúttal kisegítette a bajban a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet egy jókora összeggel. Drága, modern orvosi eszközök megvásárlásával támogatta a kis betegek felépülését. A Tényeknek elárulta: több mint ötmillió forint értékben vásárolt laparoszkópos sebészeti eszközöket a kórház számára.

Hallottam, hogy itt elkél a segítség! És találtam olyan innovatív eszközöket, melyekkel a régi „hasfelvágós” műtétek helyett, pici lyukakon át el tudják végezni ugyanazokat a műtéteket a kicsiken− ecsetelte a Crystal Nails alapítója. A kórház egyik szakembere is alátámasztotta ezt, miszerint nagy szükségük van ehhez hasonló újításokra, hogy ezáltal kevésbé traumatizálják a gyermekeket a hosszú ideig tartó, fájdalmas és mély nyomot hagyó beavatkozások. Zoltán megemlítette, hogy rendszeresen támogat szervezeteket, alapítványokat, a gyerekek sorsa pedig különösen a szívügye.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?