Celeb / Híresség, Érdekes

8 sztár, aki nem látja értelmét a mindennapos zuhanyzásnak

A túl gyakori tusolástól a hajad zsírosabb hatású lehet, a bőröd kiszárad, és még a szaporítószervek is károsodhatnak. A sztároknál megszoktuk, hogy mindig makulátlanok, ám vannak köztük, akik azt a nézetet vallják, hogy a túl gyakori fürdés többet árt, mint használ. Kedvenceink közül néhányan csak pár naponta zuhanyoznak, mások pedig csak egyes testrészeiket mossák meg.

 

 

 

1. Robert Pattinson

Az Alkonyat-filmek főszereplője szerint szükségtelen mindennap hajat mosni. Elismerte, hogy ő sokáig nem szokta megmosni a haját, akár 6 hetet is vár két alkalom között. “Nem igazán látom értelmét a hajmosásnak” – mondta.

2. Kristen Bell

A színésznő azt vallja, hogy felesleges zuhanyozni egészen addig, amíg nem érzed kellemetlennek a saját szagodat.

“Én imádom várni, hogy megérezzem a testszagot. Ez egy biológiai jele annak, hogy itt az idő a mosdásra. A baktérium vörös zászló: ha baktérium van, akkor irány a zuhany. Én mindig kivárom a szagot.”


3. Charlize Theron

Az Oscar-díjas színésznő mindig irigylésre méltóan néz ki, de elmondta, hogy akár 7 nap is eltelik nála két zuhanyzás között. “Kemény csaj vagyok, egy hetet is kibírok fürdés nélkül. Nincs ezzel semmi bajom” – mondta.

4. Taylor Swift

A lábunk mindennap jelentős mennyiségű izzadságot termel, ezért érdemes naponta megmosni. Ám Taylor Swift ezt feleslegesnek tartja. Egy interjúban elmondta, hogy zuhanyzáskor nem szokta külön megmosni a lábait, mert borotválja őket, és szerinte a borotvahab ér annyit, mint a szappan.

5. Shia LaBeouf

Sok színész megy át drasztikus átalakulásokon egy-egy szerep kedvéért, és ez alól Shia LaBeouf sem kivétel. A Harag című film forgatásakor hetekig nem zuhanyzott, hogy jobban hozza a szerepét.

6. Jake Gyllenhaal

Túl a barátságon című film sztárja szerint jobbat tesz a bőrnek, ha nem tusolunk naponta. “Egyre inkább úgy érzem, hogy a fürdés kevésbé szükséges. Ám a rossz lehelet nem vezet sehova, ezért a fogaimat rendszeresen mosom. De azt gondolom, a fürdés mellőzése nagyon hasznos a bőrápolásban, segít egészségesen tartani a pH-egyensúlyát, a test pedig magától, természetes módon is megtisztul.”

 

 

 

 

7. Ashton Kutcher

Valószínűleg te is hallottál róla, hogy Ashton Kutcher és felesége, Mila Kunis nem fürdetik a gyerekeiket, csak akkor, ha már nagyon piszkosnak látják őket. A színész azt is elárulta, hogy az egész testét ő sem mossa meg naponta. “A hónaljamat és az ágyékomat megmosom, de semmi mást. Van egy szappanom, azt használom, semmi mást.”

8. Kim Kardashian

Robert Pattinsonhoz hasonlóan a reality sztár is csak 5 naponta most hajat. “A hajamat nem mosom mindennap. Első nap beszárítjuk, második nap kócosabbra fésüljük, aztán kivasaljuk, és a harmadik napon szép sima lesz, mivel ehhez kell egy kis zsír a hajon. A negyedik napon jöhet a copf, ötödik nap pedig a hajmosás.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?