Celeb / Híresség

Schobert Norbi élő adásban árulta el: Lara lánya megbukott az érettségin – videó

A fitneszguru szerint a lánya, Schobert Lara mögött nagyon nehéz év áll, hiszen a kezei között halt meg a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakításon is átesett, így szerinte ennyi trauma után csoda, hogy a lánya idáig eljutott.

 

 

Ahogy arról már a Blikk is beszámolt, Schobert Nobiék megelégelték a hosszú évek óta tartó név és arc nélküli kommentelők negatív kritikáit. A fitneszguru bejelentette, hogy „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal ellen pert indít, aminek börtön is lehet a vége, ugyanis hosszú ideje gyalázzák ezen keresztül őt és a családját. Nemrég szárnyra kelt a pletyka, hogy Béres Alexandra állhat a platform hátterében, aki azt nyilatkozta, egyedül csak a saját oldalát kezeli, illetve ő is feljelentést tett. Azóta Dér Heni is kiállt Norbiék mellett, őt pedig Rácz Jenő követte.

Schobert Norbi a csoport tevékenységével kapcsolat ma az RTL Reggeliben mondta el, hogy az utóbbi időben sokat kellett vigasztalnia 18 éves lányát, Larát.

Valaki magántitoksértést követett el: azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?

– tette fel a kérdést élő adásban Schobert Norbert, aki ezek szerint nem aggódik a lányáért, mivel biztos benne, hogy Lara ősszel megcsinálja a szóbeli érettségit.

Norbi még azt is hozzátette, hogy lánya mögött nagyon nehéz év áll, hiszen a kezei között halt meg a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakításon is átesett, s ennyi trauma után csoda, hogy idáig eljutott.

Norbi a keddi Reggeliben azt is elmondta, hogy szerinte ő soha nem tett semmi olyat, amivel kiérdemelte volna ezt a sok bántást. Egyszer-kétszer ugyan „hülyén fogalmazott a médiában”, de szerinte ez nem lehet ok a gyűlölködésre, főleg nem arra, hogy a családját és a gyerekeit bántsák.

A Reggeliben a fitneszguru ismét elmondta, a NAV-nál tett feljelentést szerzői jog megsértéséért. Szerinte tisztán látszik, hogy valamilyen konkurencia állhat a kamu profilok által irányított csoport hátterében.

Azt mondta, őt bárki bánthatja, de azt nem tudja elviselni, hogy valaki a gyerekeivel tegye ezt.

Értük ölni tudok. Szó szerint, és le is ülöm.

Hozzátette: a gyerekei egyre jobban kezelik ezeket a gyalázkodásokat, de szomorúnak tartja, hogy egyáltalán szükség van erre.

Tisztában van azzal is, hogy megosztó személyiség, de ezzel szerinte nincs is semmi baj. Ám most már csak egy kis nyugalomra vágyik, s arra, hogy azt mondják neki az emberek: „finom a fagyid, jó a csigád, lefogytam veled, sok boldogságot!”.


forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?