Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Most már hivatalos! Győzikével erősített a Fidesz: „Nagy öröm számomra, hogy átvettem a tagkártyámat” – fotók

Hivatalosan is a Fidesz tagja lett Gáspár Győző. A showman nagy örömmel vette át a tagkártyáját a Fidesz Nógrád vármegyei elnökétől.

 

 

 

Gáspár Győző a közösségi oldalain egyre több, a Fidesszel kapcsolatos bejegyzést tett közzé mostanában, mígnem márciusban hivatalosan is bejelentette, hogy beléptették a Fideszbe a Külügyminisztérium épületében. Most pedig tagkártyáját is megkapta Balla Mihálytól.

Nagy öröm számomra, hogy átvettem a tagkártyámat Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmánya elnökétől! Hajrá Fidesz! Hajrá Magyarország! – írta az Instagramon megosztott képhez Győző.

Mint arról korábban beszámoltunk, Győző mostanában aktívan részt vett a kormánypárt életében. Jelen volt a Civil Összefogás Fórumának díjátadóján, ahol Áder János és felesége társaságában kapták lencsevégre. Az eseményen egyébként a Szellemi Honvédő díjakat adták át.

Az egykori showman egyébként soha nem titkolta, hogy a Fidesz-szavazók bázisát erősíti, sőt, többször hangoztatta, hogy képes lenne háborúba menni és a vérét adni Magyarország miniszterelnökéért, Orbán Viktorért.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?