Belföld

Piros megtört a villában: bevallotta, mit érez Barna iránt – videó

Hosszú tépelődés után Piros végre bevallotta Barnának, mit érez iránta.

 

 

 

A tévénézők nap mint nap láthatják, hogy a két játékos mennyire szimpatizál egymással, ám a csókon kívül még semmi nem történt közöttük, hiszen Piros kijelentette, nem akar ágyba bújni senkivel a kamerák előtt. A lány most erőt vett magán, és a szaunában mesélt a titkolt érzéseiről Barnának.

– Elkezdődött bennem valami, ezért is akartam lezárni. De amikor a párbaj előtt volt képed megcsókolni, amúgy az oda illő volt, csak utána nem tudom, miért közeledtél felém úgy. És az újraindította… Miért kellett megcsókolni többször? Ezek a h*lye pics*k húzzák állandóan az agyamat. Most, hogy Anita elment, most ők csinálják. Nagyon szuper, hiszen két olyan ember, akiket a legközelebb érzek magamhoz. És te belemész ezekbe a játékokba, ami ugyanúgy sz*r – fejtegette Piros.

Barna ezek után megkérdezte Pirost, mi baja vele… A nő elárulta, úgy érzi, zavarja őt a férfi jelenléte, majd egy kis unszolásra azt is elmondta, miért.

– Zavarod a játékom, zavarod a létem, belemész ilyen f*sz féltékenységi izékbe. Meg hogy te nem nyúltál Renihez, csak ő hozzád. Két ember kell hozzá. Én kapom a kib*szott sarat az első pillanattól kezdve, hogy ebbe a sz*r, tetves nem tudom, mibe beléptem. Szerinted én nem fáradok el minden egyes kib*szott nap ebbe? Elegem van mindenkiből – akadt ki Piros az RTL műsorában.

Barna szerint emberileg hatalmas lépés volt, hogy Piros végre bevallotta, mit érez iránta, ami a róla alkotott képén nem is rombol majd a továbbiakban. Azt viszont nem érti, miért haragszik rá a lány.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?