Belföld

A budapesti rendőrök teljesítették egy kisfiú karácsonyi kívánságát – videó

Egy 7 éves kisfiú rendőr szeretne lenni, sőt, ha tehetné, már most belépne közéjük. De amíg ezt nem teheti, a BRFK-nak írt levelét elolvasó rendőrök karácsonyi ajándékképpen felkeresték és megmutatták neki, mi lesz majd a munkája.

 

 

 

Mit hozzon a Jézuska? – szól a kérdés, és gondolnánk mi felnőttek, hogy valami Minecraftos lesz a válasz, mi pedig megvesszük, csomagoljuk és becsempésszük a fa alá. Ám a gyermekálmok olykor másról szólnak, Zsombinak pedig csak egyetlenegy kívánsága volt karácsonyra, amikor édesapja párja megkérdezte, hogy mit szeretne a fa alá?! Rendőrökkel autózni.– hangzott a válasz.”

– kezdték a posztot a BRFK munkatársai

A budapesti rendőrök a 7 éves kisfiú kívánságát, akinek a leveléből az is kiderült,HOGY EGYSZER MAJD RENDŐR SZERETNE LENNI, ÉS HA TEHETNÉ, MÁR MOST SZOLGÁLATBA ÁLLNA.

Zsombinak ez az álma, a gyerekek álmai pedig azért vannak, hogy valóra váljanak, mi pedig ha tehetünk ezért akár egy kicsit is, akkor bizony nem kérdés, hogy teljesítjük! Zsombi titkos vágyáról szóló levelet mi már nem továbbítottuk a Jézuskának, hanem nekiláttunk megszervezni a meglepetést. Így érkezett meg a budapesti rendőrök Jézuskája Zsombiék háza elé. Mit is mondhatnánk, ha láttatok még boldog kisfiút!! Mert Ő az volt!”

– folytatták leendő kollégái, és azt is hozzátettét, hogy ők így tudták szebbé tenni az ünnepet és boldogok, hogy teljesíthették a kisfiú kívánságát.

Kívánjuk, hogy minden kisgyereknek és persze fiatalnak, felnőttnek, nagymamának, nagypapának ilyen szép és boldog legyen a karácsonya”

– zárták a szöveget. 

A videót ide kattintva láthatja. 

forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?