Belföld, Hírek

Bencsik szerint Gődényék pártja nemzetbiztonsági kockázatot jelent

A független országgyűlési képviselő, Bencsik János a közösségi oldalán emelt szót a vírustagadó Gődény György ellen.

 

 

 

 


Bencsik szerint a demokrácia megcsúfolása, hogy a Gődény-féle csalók is indulhatnak a választásokon. A politikus utalt arra a friss hírre is, miszerint a vírusszkeptikus orvos és csapata jövőre „Normális Élet Pártja” néven vág neki az országgyűlési választásnak, miközben még a 2018-as választásokra felvett pénzt sem fizették vissza.

Kitért arra is, hogy Gődényék összeesküvéselméleteikkel nemcsak emberéletekben mérhető veszteséget okoznak, de oltásellenes propagandájukkal az ország újranyitását is késleltetik.

A politikus szerint az oltásellenes mozgalmaknak nemcsak társadalmi hatásai, de nemzetbiztonsági kockázatai is vannak.

 

Gődényék pártja nemzetbiztonsági kockázat.

Sajtóhírek szerint a kamupárttal egyszer már lebukott Gődényék jövőre új…

Posted by Bencsik János on Friday, January 15, 2021

„Tudván, hogy a rendőrség tavasszal képes volt óriási társadalmi felzúdulást kiváltva egy ellenzéki aktivistát egymondatos Facebook-hozzászólásáért rabosítani, nehéz elképzelni, hogy Gődényék agymenését azért nézi hónapok óta ölbe tett kézzel a hatalom, mert nincsenek meg az eszközeik az elhallgattatásukra. Sokkal valószínűbb, hogy a NER-nek kapóra jön egy olyan szervezet, amely a járványkezelés kormányzati elbaltázása miatt joggal dühös ellenzéki szavazók tömegéből kihasít magának egy jókora darabot. Innen nézve Gődény egyszeri kihallgatása is csak a politikailag hasznos mártírszerepre volt jó, elrettentő erővel nem bír. Azon sem lennék meglepve, ha szorgos újságírók előbb vagy utóbb szorosabb összefonódásokat is kiderítenének…” – magyarázta.

A bejegyzése végén felhívta követői figyelmét egy felvilágosító kampányra, amit a Polgári Válasszal közösen indítottak el. Ennek célja a koronavírus-vakcinákkal szembeni tévhitek és összeesküvés-elméletek eloszlatása.

„Legyen mihamarabb tömeges oltás, és induljon be az ország!” – zárta sorait.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?