Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Eltűnt Opitz Barbi, a családja kéri, hogy aki bármit tud róla, jelentkezzen

Előző nap szakított barátjával, aki ezt követően megfenyegette. Az énekesnő a lakásából távozott és azóta elérhetetlen – mondta el a testvére.

 

 

 

Eltűnt Opitz Barbi. A hírt a családja osztotta meg a közösségi oldalakon. Most segítséget kérnek az énekesnő felkutatására.

Nővére az Eltűnt emberekért-megoszthatod közösségi oldalon azt írta:

„Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, Serleg Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette! Kérem, ha bárki bármit tud azonnal hívjon 06309982669 vagy írjon!”

Az aggódó testvér portálunknak elmondta, hogy jelenleg nagyon keveset tudnak még. Péntek reggel Barbi barátnője hívta a családot, hogy aggódik, mert nem éri el Barbit.

Az biztos, hogy Barbi egyedül volt a lakásában csütörtökön. Úgy tudják, hogy tegnap szakított a barátjával, aki hajnalban odament a fiatal nő lakásához, az ajtót valószínűleg betörte, majd megfenyegette barátnőjét.

Azt is követelte tőle, hogy utazzon el hozzá Kókára. Azt nem tudni, hogy egyedül, vagy a volt baráttal távozott-e az énekesnő a lakásból. Azóta elérhetetlen.

A család jelentette az eltűnést a rendőrségen, annyit tudnak, hogy a vizsgálat megkezdődött.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?