Belföld

VV Bibi mellén megdöbbentő dolgot fedezett fel VV Sajti: „Akkora szőrszál van rajta, mint a szakállam!” – videó

Ön fedezett már fel valaha a testén fehér szőrszálat? Nos, bármi is a válasz, a ValóVilágban még ez is megtörtént: VV Bibi teljesen ledöbbent, amikor VV Sajti szembesítette a mellkasán felbukkanó hatalmas szőrszállal. A lány nem akarta elhinni, hogy ilyen dolog nőtt ki a testéből.

 

 

 

Kétségtelen, hogy a ValóVilág 11. szériájának egyik legszórakoztatóbb és legérdekesebb karaktere VV Bibi, aki többször is csinált és és mondott már furcsaságokat a villában. Legutóbb például VV Anita félig meztelen teste indította be a fantáziáját, és arra kérte a nézőket, hogy szavazzanak rá a párbajon, mert ő később még hancúrozni tervez vele. Bibinek ezúttal nem kellett semmit mondania, ugyanis egy nem mindennapi dolgot vett észre rajta VV Sajti.

Ez mi? Azt a betyárját, Bibi! Dik, ott van, megfogom! Egy nagyon nagy szőrszál van ott a cickódon, óriási! Akkora szőrszál van rajta, mint a szakállam! Kihúzzam?– sokkolta Sajtit a lány testén felbukkanó furcsaság, amely még Bibit is meglepte, főleg hogy fehér színű volt.

Olyan hosszú, ember, mint a fejed! Értem, hogy fehér, de odanézz, mekkora!– hitetlenkedett tovább a fiú, mielőtt Bibi megszabadult volna a szőrszáltól.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?