Celeb / Híresség

Kínos képek kerültek ki Berki Mazsiról, most rajta röhög a fél ország

Mióta kiesett a Dancing with the Stars-ból, Berki Mazsi teljesen eltűnt a bulvársajtó látómezejéből. A luxusözvegy azóta is boldogan éli a mindennapjait, semmivel és senkivel nem törődik, egy a fontos számára, hogy a kis Emmának mindene meglegyen, amire szüksége van.

 

 

 

Közeleg a karácsony, ezért Mazsi a közösségi oldalán egy nyereményjátékot hirdetett meg.

„Hamarosan itt van Karácsony ezért arra gondoltunk megajándékozunk 1 szerencsés követő 1 db 20 000 Ft értékű ajándékutalvánnyal! A nyertes eldöntheti hogy az új kollekciómból magának vásárol valami különlegeset vagy szeretteinek ajándékozza”

– írja a posztjában Berki Krisztián özvegye.

Aki szeretne részt venni ebben a játékban, annak nem kell mást tennie, csak be kell követni Mazsit és Király Beáta oldalát, valamint kommentben be kell taggelni azt a 2 barátnődet vagy barátodat, akik már nagyon várják a karácsonyt. A sorsolás december 18-án, Advent utolsó vasárnapján lesz, szóval érdemes még gyorsan aktivizálni magunkat az Instagramon.

Mazsi mondhatni egy elég kínos képet mellékelt a bejegyzéséhez, ami eléggé meglepte a követőit. Ugyanis annyira túltolta rajta a szerkesztést, hogy az már sokaknak szemet szúrt. Való igaz, ezen a fotón rá sem ismerni Mazsira a sok retusálás miatt.

„Mazsi mi történt a fejeddel?”

„Picit sok a filter. Először meg sem ismertem”

„Túl retusálták”

„Túl sok a photoshop”

– olvasható a kommentszekcióban.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?