Celeb / Híresség

Ezért tűnt el: nehéz időszakon van túl Farkas Alexa – A férje támogatása volt a megoldás

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja hosszú idő után adott hírt magáról.

 

 

Farkas Alexa hosszú időn keresztül volt rendkívül aktív a közösségi médiában, de az internetes szereplések mellett a televíziók képernyőin is rendszeresen feltűnt, ám az utóbbi időben kifejezetten keveset, vagy inkább semmit nem hallhatunk róla.

A médiaszemélyiség a napokban azonban egy hosszabb írással jelentkezett, amelyben nemcsak azt árulta el, milyen lelki küzdelmeken ment át az utóbbi időben, hanem arra is kitért, hogy férjével való kapcsolata továbbra is kiválóan működik.

„Helyzetjelentés, mert már olyan régen volt.

Az elmúlt időszakban eléggé eltűntem, aminek természetesen nem az volt az oka mert olyan szuper volt körülöttem minden. Az még mindig biztos, hogy Balázzsal mi ketten vagyunk a megoldás mindenre, ami eszméletlenül megerősített.

Röviden tömören, elegem volt abból, hogy egyik nap full motivált vagyok, a másik pillanatban pedig azt érzem kicsúszik a kezemből az életem és sosem értettem mi ennek az érzelmi labilitásnak az oka. Dolgozom, tanulok, zenélek, szuper a házasságom és minden olyan dolog megvan az életemben, amit valaha is álmodhattam. Miért nem adnak ezek mindig stabilitást?! (Kérdeztem én) Ez volt az elmúlt időszak spirituális, mentális (nevezzétek ahogy akarjátok) tanulási folyamata. Az a szuper az önismeretben és a spirituális tanulásban, hogy sosincs vége. (Erről szerintem írok majd egy blogot…) Na szóval… az van hogy rájöttem, hogy mindig magammal vagyok elfoglalva. Mindig azt nézem, hogy én hogyan reagálok egy adott helyzetre, nekem mi ebből megtanulandó, én, én , én…

Szerintem mindenki eljut ide, aki önfejlesztéssel, spirituális dolgokkal foglalkozik. Azt gondolom, marhára félreértelmeztük azt, hogy ‘A boldogságot önmagadban kell megtalálnod…’

Esetemben a boldogság nem önmagam forrása, hanem egy olyan dolog, amivel valahogy kapcsolódhatok másokhoz (helyesen! ez fontos, mert másképpen csak érzelmi függés a vége).

Szóval elengedtem azt, hogy folyamatosan a traumáimat, reakcióimat és érzelmeimet elemezzem, állandóan azon dolgozzak, hogy a külső hatásokat a saját nyelvemre fordítsam és így talán túlagyaljam a dolgokat.

Szembe nézek azzal, hogy a történések ígyis, úgyis okkal, a LEGJOBB OKKAL történnek és inkább a világban történtekkel foglalkozom, mert az sokkal érdekesebb mint én vagyok..

Jah amúgy a hajam tényleg ilyen hosszú 2 szőkítés után is (a frufrumtól megőrülök), emelt érettségit teszek magyarból szeptemberben és levelezőin jelentkezem egyetemre pszichológia szakra, amúgy újra zenélek (már jó pár hónapja), koncertezünk 20-án és a fogszabályzóm igen, ilyen színes, jaaahj már megint magammal vagyok elfoglalva…

Van még mit tanulni, na. Remélem, ti jól vagytok! (ha nem, az is jó, mert tanít)” – írta a közösségi oldalán Alexa.


 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?