Celeb / Híresség

„Kinyitom a szemem és ott áll az ágyamnál” – Egyetlen nyugodt éjszakája sincs: Berki Krisztián édesanyját kísérti fia szelleme

Berki Krisztián édesanyjának a fia halála óta egyetlen nyugodt éjszakája sem volt. Minden éjjel arra riad fel, hogy Krisztián szelleme eljön hozzá.

 

 

Amint arról a Blik is beszámolt, május 6-án meghalt Berki Krisztián, akinek a holttestére budapesti, IX. kerületi otthonánban találtak rá. A celeb halála az egész országot sokkolta, az édesanyjának pedig azóta egyetlen nyugodt éjszakája sincs. Az özvegye, Mazsi nemrég mesélt egy videóban a tragédia után átélt pillanatokról.

Most az édesanya, Júlia adott interjút, amiben arról beszélt, hogy közel két hónappal a történtek után még mindig kísérti őt Krisztián szellem. Az anya-fia kapcsolat nem volt mindig példás, de az utolsó évekre mégis nagyon közel kerültek egymáshoz. Júlia ezelőtt arról nyilatkozott, hogy a fia hagyatékából csak arra a karkötőre vágyik, amit Krisztián mindig magán viselt, hogy mindig közel érezhesse őt.

Az interjúból az is kiderül, hogy Krisztián karácsonyra egy kiskutyaját ajándékozott az édesanyjának a következő sorok kíséretében: „Muter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz, és sokkal hűségesebb, mint az emberek.”

Júlia fülében a mai napig ott cseng ez az emlékezetes mondat, valahányszor a Berkitől kapott kedvencére néz – árulta el a Borsnak. A gyászoló édesanya ezen túlmenően arról is beszélt, hogy képtelen feldolgozni a történteket.

„Hiába mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít, ez nem igaz, sosem fog meggyógyulni a lelkem” – mondta Júlia, majd hozzátette:

Minden este vagy tízszer felriadok, nem tudok aludni. Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál.

„Nem szól egy szót sem, csak néz engem. Megszakad ettől a szívem. Nem tudom, meddig tart ez, nem tudom, miért látom a szellemét minden éjszaka, de így még nehezebb az elengedés” – árulta el a megtört édesanya.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?