Belföld

Megdöbbentő emberkísérlet a ValóVilág villájában: a pasik sikoltoztak a szülési fájdalmaktól – ijesztő videó

A ValóVilágban minden megtörténhet, vagyis szinte minden, de a vetélkedőkbe ölt kreativitás határtalan. A legújabb versenyben a fiúkat „kínozták”, hiszen, ha nem találták el a helyes választ, akkor olyan fájdalmat tapasztalhattak meg mesterséges módon, amelyben amúgy soha nem lehetne részük.

 

 

 

A valóságshow lakói érdekes próbatételen vettek részt, a lányok nagy hassal tengetik napjaikat, a nappali tele van gyerekágyakkal, a srácok pedig megtapasztalhatták, milyen erős a szülési fájdalom.

A legújabb vetélkedőben a ValóVilág fiatalembereinek a hasára tettek két – egyenként egy géphez kötött – olyan tappancsot, amelyekkel a szüléssel egyenlő erősségű fájdalmat tudnak generálni. Ez volt a büntetés abban az esetben, ha az úriemberek nem válaszoltak helyesen a kérdésekre. A talányok pedig cselesek voltak a javából, mivel a apró részletek alapján kellett kitalálni, melyik lányhoz tartozott a képen mutatott testrész, hajszál, apróság.

Tényleg nehéz volt a feladvány, és minél többet rontottak, annál erősebb szintű fájdalommal kellett megbirkózni a válaszadóknak. Ezt a megpróbáltatást a legrosszabb ellenségének sem kívánja az ember. Némelyik versenyző ordított, visított, alig bírta elviselni, amit egy nő akár többször is átél élete során.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?