Celeb / Híresség

Pataky Attila megvédte a Fideszt az üzemanyagárstop megszűnése után

Pataky Attila ismét új szempontot hozott be egy eddig meg nem fejtett kérdésbe: szerinte azért szűnt meg az üzemanyagárstop, hogy az emberek szomorúak legyenek.

 

 

 

Végleg megszűnt az üzemanyagárstop, ami hidegzuhanyként érte az egész országot. Amíg a kormány rendre a brüsszeli szankciókat nevezi meg fő okként, az ellenzék a kormányt tartja hibásnak a történtekért. Ebbe a vitába ugrott most fejest az Edda Művek frontembere, Pataky Attila.

Minden okkal történik: meggyőződésem, hogy nem véletlenül pont karácsony előttre időzítették a Magyarországra szánt csomagot

– jelentette ki Attila, aki nemcsak a sorsszerűségbe vetett hitéről és a karácsony meghittségéről, de az Európai Unió magyarellenességéről is beszélt.

„A napokban érzékelhető üzemanyaghiány is ennek a következményeképpen lépett fel. Sokan nem hittük volna, hogy az életünkben ezt még egyszer meg kell élnünk. Nem hiszek a véletlenekben. Az volt a cél, hogy idegesek legyenek az emberek, lehangoltak és rosszkedvűek legyünk, hogy azt a kormányt szidják, ami jelenleg is mindent megtesz azért, hogy létezni tudjunk ebben a zűrzavarban is” – magyarázta el a Bors kérdésére a zenész, aki hozzátette: „Nem mindenki néz szét a világban, hogy mi ennek a problémának a forrása”. Nos, hogy mi, azt most megtudhattuk… legalábbis az ő interpretációjában.

Szeretném, ha az emberek arca kisimulna, még ha kicsit többe is kerül

– fűzte hozzá Attila.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?