Celeb / Híresség

Felcsillant a remény: visszakaphatja a NAV-tól a pénzét Győzike ?

Nógrádmegyer — Felcsillant a remény, hogy belátható időn belül visszakapja a pénzét Gáspár Győző (46).

 

 

 




 

A showmantől még 2017-ben foglaltak le közel 200 millió forintot, ám idén júliusban jogerős ítélet született arról, hogy 93 millió 800 ezer forintot vissza kell adni a Romantic frontemberének. Hiába írtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), hiába követelik vissza immár kamatostul az összeget, csupán pár napja kaptak választ az illetékes hatóságtól, amely szerint foglalkoznak Győzike ügyével.

– Szomorú vagyok, hogy játszanak velünk, és hogy több hónap kell, hogy választ adjanak. Miért nem történt eddig semmi? Az biztos, hogy nem hagyjuk ennyiben az egészet. Nagyjából egymillió forint lesz a kamat, amit még adniuk kell, és már annak a pénznek is megvan a helye. Felvettem a kapcsolatot egy alapítvánnyal, amely daganatos gyermekek gyógyulását segíti, már csak a hatóságon múlik, mikor tudom elvinni nekik a pénzt – mondta lapunknak Győzike.

De vajon mikor láthatja viszont pénzét a Gáspár család? Lehet, hogy csak napok kérdése, de könnyen meglehet, hogy tovább húzódik az ügy.

– A hatóságok részéről időhúzás megy, aminek az oka teljesen érthetetlen. Augusztus óta az ügyben keletkezett valamennyi papír, többek közt a jogerős másodfokú ítélet is náluk van, amely értelmében ügyfelemnek már régen vissza kellett volna kapni a pénzét – kezdte lapunknak dr. Erdei Zoltán, Győző ügyvédje. – Nem értjük, hogy miért kell ezt hónapokig húzni, ráadásul így már a kamat kifizetése is elkerülhetetlen. Most más osztályra került Győző ügye, pedig már csak egy gombot kellene megnyomni, és utalni a pénzt. Reméljük, hogy napok, maximum hetek kérdése, hogy ez megtörténjen.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?