Celeb / Híresség

Majka komoly bejelentést tett: jó időre visszavonul a színpadtól

Majka nem várt hírrel szolgált a közönsége számára: eszerint egy kicsit háttérbe akar vonulni, és egy ideig nem vállal koncerteket. Bár a rapper bejelentése miatt most szomorkodhatnak a rajongók, ám ő azt is elárulta, mikor láthatják újra színpadon.

 

 

 

Majka igencsak sűrű hónapokat tudhat maga mögött, hiszen egész nyáron városról városra járta az országot, hogy koncertet adjon a rajongóinak, s Curtis kilépése után is ugyanolyan fergeteges hangulatú show-kat csinált, mint korábban. Nagy örömére a közönsége még talán nagyobb lelkesedéssel is fogadta őt a fellépéseken.

A rapper – bár korábban nem akarta elfogadni a felkérést – újból igent mondott arra, hogy a Sztárban Sztár leszek! című műsorban zsűrizzen, így még zsúfoltabbak lettek a napjai. A forgatásoknak még nem értek véget, sőt, most jön csak a tehetségkutató java, hiszen vasárnap kezdődnek az élő show-k. Nem csoda hát, ha Majka úgy érzi, egy kis pihenésre van szüksége. Így aztán komoly bejelentést tett, miszerint egy időre visszavonul a színpadtól, és már az utolsó koncertjére készül.

Október 8-ára felkértek még egy nagy bulira, a budapesti Szabadság téren lesz egy ingyenes koncert, ahol többedmagammal fellépek, de aztán a jövő márciusi SWING bulinkig visszavonulok egy kis időre

– mondta a tévés, aki a Sztárban Sztár leszek! mellett kártyázással tervezi majd tölteni az idejét, emellett rendes apukaként szeretne jelen leni a gyermekei életében.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?