Életmód, Érdekes

Így néz ki a feleség, akit plasztikai sebész férje 15 éven át a ‘tökéletesre’ műtött

Egy Miamiban praktizáló plasztikai sebész tökéletesre műtötte feleségét, hogy aztán a nő kinézetével bevonzza a klienseket.

 

 

 

A tökéletes feleség megalkotása, ez lehetett Dr. Phillip Craft fejében, amikor úgy döntött, hogy addig műti feleségét, Anna-t, amíg meg nem kapja a tökéletes alakot és kinézetet. A férfi 15 év alatt számos beavatkozást végzett a nején, aki 47 évesen egészen csodásan néz ki.

kezdetben elutasította férje ötletét, mert elégedett volt az alakjával, ám, amikor megszületett második gyerekük teste megváltozott, és úgy döntött, ideje nekifogni a beavatkozásoknak. Mindez 2005-ben történt, azóta a feleség számos beavatkozáson esett át, férje ma már vele népszerűsíti a vállalkozását.

Így néz ki a feleség, akit plasztikai sebész férje 15 éven át a 'tökéletesre' műtött



“Úgy éreztem az alakom már nem a régi. Segítettem Philipnek a munkájában, és láttam azokat a 60 éves nőket, akiknek csodás volt az alakja. Ekkor azt gondoltam, ‘Miért ne?’, jól szerettem volna érezni magam a bőrömben.” – mondta Anna.

Anna 32 éves volt, amikor először kés alá feküdt, azóta már végeztek rajta mellimplantátumot, zsírleszívást, plasztikázták a fenekét és a csípőjét, botoxozták az arcát, feltöltötték az ajkait és felvarrták a hasát is.

Így néz ki a feleség, akit plasztikai sebész férje 15 éven át a 'tökéletesre' műtött

“Amikor Anna bikinit visel minden szem rá szegeződik.” – mondta a büszke férj.

“Philip szereti felújítani a sportautóit, a bútorainkat, de leginkább engem. Két gyerek után megengedtem neki, hogy feltuningoljon.” – tette hozzá a feleség.

“Mindig azt mondom a pácienseimnek ‘Ha tudni szeretnéd milyen jó sebész vagyok, nézd meg a feleségem’. Anna a lehető legközelebb van a tökéletességhez. Úgy gondolom, hogy még szebb, mint, amikor 22 évesen megismertem” – mesélte a plasztikai sebész.

Phillip először 1995-ben találkozott Anna-val annak a kórháznak az ajándékboltjában, ahol tanult – és azt mondja, hogy első látásra beleszeretett.

 

 

“Anna lehajolt, hogy felvegyen egy kártyát, amelyet éppen elejtett. Láttam a gyönyörű lábait, és ettől a pillanattól kezdve tudtam, hogy beleköt az életbe.” – mondta a férj.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?