Celeb / Híresség

Drogkereskedelemmel gyanúsítják Árpa Attilát

Két évvel az Árpa Attilánál tartott razzia után a rendőrség lezárta a nyomozást, majd vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek az ügyet. A színészt és 4 másik férfit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak. Lezárult a nyomozás, ennek részleteiről adott ki közleményt a rendőrség.

 

 

 

 


A police.hu péntek reggeli közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya öt férfit gyanúsít kábítószer-kereskedelemmel. A nyomozást most fejezték be, az iratokat az ügyészségre küldték meg. A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik gyanúsított több forrásból rendszeresen szerzett be kokaint saját és ismerősei részére. XII. kerületi lakásában is tartott olyan bulikat, ahol a vendégek is kaphattak kábítószert – alkalmanként úgy, hogy fizettek érte. A fővárosi rendőrök 2019. március 22-én az egyik ilyen buli előtt az utcán fogták el azt a két férfit, akik a házigazda megbízásából a kokaint megvásárolták. Ugyanezen a napon elfogták és őrizetbe vették a dílert is, aki a drogot grammonként 20.000 forintért árulta újbudai lakásán.

Amit találtak a zsaruk:

  • 128 gramm kokain
  • 18 gramm amfetamin
  • 9 gramm marihuána
  • 63 tabletta extasy

Mint írják, ez meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, a feketepiaci forgalomból kivont illegális anyagok összértéke mintegy hárommillió forint.

A rendőrségi közlemény kitér arra is, hogy az eljárás során öt férfit gyanúsítottak meg kábítószer-kereskedelemmel. Közülük egy magyar állampolgár jelenleg bűnügyi felügyelet hatálya alatt áll, a többiek szabadlábon védekeznek.

A közlemény nem nevezi meg a gyanúsítottakat, a 2019. márciusi időpontból a Bors kiszúrta, hogy Árpa Attila színész ügyéről van szó.

Mint, megírtuk, a színésznél razziát tartott a rendőrség, miközben házibulit tartott. Rájuk törtek a a zsaruk, akik hosszú órákig tartó házkutatás követően kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg a színészt és több társát.

Árpa Attila a Blikknek azt mondta, miután kiderült, hogy meggyanúsították drogkereskedelemmel:

„Teljesen értetlenül állok az egész előtt, és csak magamat tudom ismételni, nem voltam, nem vagyok és sosem leszek drogkereskedő. A fogyasztást sosem tagadtam, az elterelést elvégeztem.”

Korábban hasonlóképpen nyilatkozott, de annak idején azt is elmondta:

– Sosem tagadtam, hogy drogoztam, de nem vagyok díler! A házkutatás után megtudtam, névtelen feljelentés miatt jöttek ki hozzám. Már akkor tudtam, hogy egy korábbi barátnőm állhat az egész mögött. Fél évvel később kaptam egy papírt a feljelentés szövegével, amelyben az állt: „én látom el az egész hazai celebvilágot droggal”. Ezt egyszer szó szerint mondtam az exemnek, de csak viccből. Innentől viszont egyértelmű volt, hogy ő tette a feljelentést. Nem meglepő, miután szakítottam vele, megígérte, hogy pokollá teszi az életemet – magyarázta Attila.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?